KONOBAR SAKRIO PIŠTOLJ: Uhapšeni zbog pomaganja vlasniku kafane koji je ubio gosta

Autor:

Hronika

24.01.2020

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su pomogle Adnanu Alibašiću (41) zvanom Beko, osumnjičenom da je u sredu veče u svom restoranu "Divan" ubio Nihada Hamidovića (23).

RepublikaFoto: Facebookk.com/Nihad Hamidovic
Nihad Hamidović

Prema nepotvrđenim informacijama, uhapšena je S. R., koja je bila u društvu Alibašića, a koja je pre dolaska policije uklanjala tragove u restoranu, kao i konobar B. S., za kojeg se sumnja da je sakrio pištolj iz kojeg je Alibašić pucao.

Policija je pištolj pronašla dvadesetak metara od restorana, u blizini bandere pored puta koji vodi ka manastiru Đurđevi stupovi.

Zbog sumnje da nisu prijavili krivično delo i da su pomogli izvršiocu posle izvršenog krivičnog dela, a po nalogu nadležnog tužioca, određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Osim njih, policija je saslušala još tri konobara, a protiv njih su podnete krivične prijave u redovnom postupku zbog sumnje da su počinili ista krivična dela.

Sukob je izbio nakon što je grupa mladića, među kojima je bio i Hamidović, pravila lom u kafani i maltretirala pevače.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading