Užas u Trsteniku: Trener Trstenika krvnički izudarao tinejdžera koji je prošao sa potresom mozga i slomljenim nosem

Autor: blic.rs

Hronika

02.12.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak incident se dogodio na meču omladinaca Trstenik-PPT i OFK Bor 1919.

RepublikaFoto: youtube.com/rstenicani
Foto: Ilustracija

Trener Trsteničana Bratislav Jovanović bio je nemilosrdan, pa je 17-godišnjeg Alena D. udario u glavu, a onda i šutnuo.

Alen je zamenjen u 80. minutu, a kada je seo na klupu, kako sam kaže, počeo je da bodri saigrače u nastojanju da sačuvaju vođstvo.

- Vikao sam: 'Bravo moji, bravo“. U tom trenutku su mi igrači protivničkog tima dobacili 'Šta tvoji'. Pričao sam sa drugarom kada sam se odjednom okrenuo i osetio udarac u glavu. Trener njihove ekipe mi je udario pesnicom u lice, nakon čega sam čučnuo, a on me onda šutnuo u rebra - kaže mladi fudbaler.

Alenov otac Tefik D, inače potpredsednik OFK Bor, najavio je privatnu tužbu protiv trenera Jovanovića.

- To nije čovek, nije trener kad je tako mogao da udari dete. To nije normalno. Jedva su ga zaustavili njegovi fudbaleri - nadovezuje se Tefik.

Posle napada Jovanovića na Alena nastao je opšti haos.

- Izbio je haos. I roditelji su trčali da biju našu decu. Stvarno ne razumem, to su omladinci. Utakmica jeste bila prvenstvena, ali 'zaustavna', kad je reč o bodovima ne znači ni nama ni njima - nastavlja Tefik.

I policija je morala da reaguje, a Alen je završio u bolnici, gde mu je zaustavljeno krvarenje iz nosa. Kada mu je ukazana pomoć, u pratnji policije napustio je Trstenik.

- Tamo su konstantovali da mi je slomljena hrskavica. Nos mi je bio skroz otečen. I sada teže dišem. Dok smo se vraćali iz Trstenika osetio sam mučnine, a nakon toga nisam mogao da spavam, glava me je užasno bolela. Onda su mi ovde na snimanju videli da imam i blaži potres mozga - zaključio je Alen.

U izveštaju delegata sa utakmice se navodi da "kada je sudija odsvirao kraj utakmice igrač gostiju Alen D. je prolazio pored trenera domaćih Bratsilava Jovanovića gde je došlo do fizičkog kontakta - trener je udario pomenutog igrača nakon čega se stvorila velika gužva u kojoj su učestvovali svi akteri utakmice u cilju razdvajanja i smirivanja situacije da bi se izbegao veći incident".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading