Prošla je kroz neviđeni pakao! Taksistkinja otkrila šta su joj migranti monstrumi radili u vozilu, a zbog jedne stvari smučiće vam se život

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

27.11.2019

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taksistkinju Nataliju Rangelov u Pirotu napali su migranti, koje je prevozila od centra grada do kampa u kom su smešteni. Ona je otkrila sve detalje strašnog napada i maltretiranja koje su joj pripredile strane mušterije.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Natalija Rangelov

Kako je za "Telegraf" rekla i ranije je vozila migrante, ali nikada nije imala probleme sa njima. Vožnja je počela uobičajeno, kada su je zaustavili na autobuskoj stanici i rekli joj gde žele da odu.

- Vozila sam ih normalno do njihovog kampa, oni su pričali nešto na svom jeziku, ja, naravno, nisam razumela. Na nekoliko stotina metara pred odredište, zapalili su cigarete, a ja sam ubrzo počela da osećam smrad: zapalili su mi kosu. Ne znam da li su direktno upaljačem ili su zakačili cigaretom, ali tada sam počela da vičem - počela je svoju priču o neprijatnom incidentu.

Natalija je, inače, već godinu dana taksi prevoznica i u taj posao je ušla kako bi izdržavala kćerkicu (4). Kako je za naš portal rekla, vozila je i ranije i migrante i muškarce, ali je niko nikada nije napao, niti je imala bilo kakvu neprijatnost.

Kada je počela da viče, uplašena, jedan od migranata je pokušao na još ružniji način da je smiri.

- Ovaj momak koji je sedeo napred, a bilo ih je ukupno trojica, pokušao je da me poljubi u obraz, valjda kao da me smiri. To me je još više razbesnelo i već su počele da mi naviru najcrnje misli, rekoh sebi: izgleda da će se desiti ono najgore. Nisam znala ni da li su naoružani - kaže napadnuta majka i preduzetnica.

Protest u Pirotu

Protest taksista u znak podrške Nataliji Rangelov održaće se i danas u Pirotu. Svi okupljeni, nakon brojnih neprijatnosti koje su kulminirale Natalijinom, kažu da samo žele zaštitu i bezbednost u svom gradu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

U saopštenju Policijske uprave Pirot se navodi da su pripadnici PU u Pirotu, odmah po prijavi da su taksisti sa desetak vozila došli kod Prihvatnog centra za migrante, izašli na lice mesta.

- Policiji je prijavljeno da su se trojica migranata koje je taksijem vozila dvadesetčetvorogodišnja žena neprimereno ponašali, kao i da ju je jedan od njih opsovao i vređao. Policija je odmah po ovoj prijavi identifikovala trojicu migranata i obavila razgovor sa njima, kao i sa oštećenom. O ovom događaju su obavešteni Osnovno javno tužilaštvo u Pirotu. Nema elemenata krivičnog dela i sudija Prekršajnog suda koji se izjasnio da nema elemenata prekršaja - navodi se u saopštenju PU Pirot.

Tada je zaustavila auto, a oni su izlazeći počeli da joj psuju "srpsku majku". Na njenu rečenicu da će pozvati policiju, dvojica su počela da beže, a jedan ju je odgurnuo.

Od straha i šoka, Natalija kaže da se ne seća ni da li su joj platili. Pozvala je partnera i policiju i sačekala ih na tom mestu, 200 metara od izbegličkog kampa.

Na naše pitanje da li bi mogla da ih prepozna, odgovara potvrdno i dodaje da bi rekla da imaju oko 20 godina, kao i da joj nisu delovali uračunljivo.

- Policija mi je nakon dolaska na lice mesta i pravljenja zapisnika rekla da nema osnova za krivičnu prijavu. Ono što ja želim, a u tome su me podržale i moje kolege, jeste da se migranti udalje sa lokacije na kojoj se sada nalaze u Pirotu. Moje dete hoda ulicama grada, da li treba da se desi neka tragedija? - pita Natalija.

Prema njenim rečima iz Komesarijata za izbeglice rekli su joj da su ti momci proterani iz kampa, pa te osobe nisu pod njihovom nadležnošću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading