Luna otkrila da strast još postoji: Došao je ovde na kvarno, a onda smo ušli u jednu prostoriju i ljubili se kao nenormalni!


IZVOR: Republika - 16.11.2018 | 17:46 >> 17:51


Vest da je Nemanja Tošić diskvalifikovan iz "Zadruge 2" zbog fizičkog kontakta sa Brendonom, najviše je pogodila blogerku, Lunu Đogani, prema kojoj Tošić nije skrivao simpatije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gajila simpatije prema Tošiću...

Naime, on se njoj udvarao ali ona je uvek bila nedorečena, čak je uspevala i da zbuni samu sebe s obzirom na vrlo česte promene raspoloženja, stavove pa čak i ponašanje prema njemu.

Mnogi su tvrdili kako Đoganijeva nije ravnodušna na njegovo udvaranje, nego samo ne želi da otvoreno prizna, da bi među njima ipak moglo nešto da se dogodi s obzirom na loše iskustvo iz prethodnog rijalitija.

U toku današnjeg dana, ona je sedela sa Davidom i Aleksandrom, i kako kaže, samo njima želi da ispriča svoju tajnu o snu koji je usnila prethodne noći.

- Samo vama mogu da ispričam, nećete verovati šta sam sanjala... Bolesno... - započela je.

- Sanjala sam da je nekako došao ovde, na kvarno, da smo ušli u jednu prostoriju, i da smo se ljubili aaaaaa... Kao nenormalni! Znaš koja strast, ne veruješ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Tošić

- Otišla sam do vas da vam ispričam da je došao i kao nemojte nikome da kažete da je tu, međutim kamera ga uhvatila i dobio je kaznu 500 000 evra, zamisli... - objašnjavala je Luna.

- Znaš kako realan san, baš mi fali, samo da ga vidim... - jadala se Đoganijeva Davidu i Aleksandri koji su se složili sa njom da im fali makar da se samo šetaju i pričaju sa Tošićem.

- Dala bih 10 zadrugara samo da se on vrati ovde - bila je iskrena Luna, a da li će produkcija uslišite njene molbe i omogućiti joj da ugleda Nemanju, ostaje nam samo da vidimo.