( VIDEO) Iskoristila ga: Zerina ne dozvoljava Banetu da je dodirne!


IZVOR: Republika - 16.11.2018 | 15:38


Veza sa najviše svađa u rijalitiju je ova između Baneta Čolaka i Zerine Hećo. Oni su stavili tačku na ljubav, ali se zadrugar ne miri sa tim, pa oni i dalje pokušavaju da razgovaraju i to na njegovu inicijativu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kao dva stranca...

Lažne suze kojima je želeo da izazove sažaljenje nisu upalile, pa se čini da je to bila samo kap koja je prelila čašu i pomogla Zerini da se definitivno donese odluka koja ja najbolja za oboje, kako i sami ukućani već danima komentarišu. 

- Odjednom se ogromna ljubav i rodiću ti decu pretvorilo u "nemoj da me diraš po ruci". Ne za*ebavaj! Šta su ti ljudi radili i napolju, i tvoji bivši momci i ovi i oni. Ja jesam uradio lošu stvar, a ti mi ne daš da te diram po ruci kao da sam ubio čoveka i okrivio tebe. Zbog takve gluposti ne daš šest dana da te pipne- ljutio se Bane koji ne veruje šta mu se dešava iako toliko sve čini da se promeni. 

Foto: printscreen/TVPink

Svađali se konstantno... Bane i Zerina...

Međutim, čini se da je njegovoj devojci pomestalo snage za svakodnevna ubeđivanja pa mu je oštro odgovorila i stavila do znanja da je došao kraj:

- Ja mislim da se ja ponašam odlično. Moje ponašanje je ogledalo tvog ponašanja. Mi nismo u vezi, nikada nećemo biti kao što smo bili. 

Nerado, ali izgleda da će Čolak prihvatiti i pomiriti se sa situacijom: 

-Meni ove pare bez tebe ne trebaju, ja ovde cilj nemam, meni ovo ništa ne treba. Ti si odlučila i to je to.