(VIDEO) LUNA OPSEDNUTA PRIČOM O SLOBI: Otkrila ono što ni kamere nisu snimile


IZVOR: Republika - 24.09.2018 | 08:25


Lunu Đogani svi i dalje pitaju samo o Slobi Radanoviću, pa se Đoganijeva često vraća na bolnu temu ali i otkriva tajne koje gledaoci u prvoj sezoni ovog rijalitija nisu mogli da vide.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna Đogani

Tokom šetnje Savo Perović i Luna su pomislili da Sloba Radanović može nekad ući u rijaliti “Zadruga 2” da peva, a onda je Đoganijeva otkrila mnoge istine.

Kako ju je Sava posavetovao da mora da igra razumom, a ne srcem i da će je to jedino spasiti, Luna je istakla da je najviše vređa to što se Sloba sada pravi ravnodušan i neće da priča o njihovoj ljubavi.

- On koji se kleo u mene ovde, sada se pravi da je ravnodušan. A ja znam da njemu nije lako, pogotovo sada kada me gleda ovde i kada plačem. On je veoma emotivan. On je meni milion puta plakao ovde za neke stvari, i to samo ja znam, kamere to nisu ni zabeležile - otkrila je Luna.

Kako je poznato, Luna je zbog raskida sa Slobom i celom situacijom koje je preživela u prvoj sezoni rijalitija morala da potraži pomoć psihijatra. On joj je dosta pomogao svojim razgovorom ali i prepisanom terapijom.

Pogledajte šta su Luna i Savo još otkrili: