MININA MAJKA ulazi u Zadrugu DA RASKRINKA DOROTEU?!


IZVOR: pink.rs/ republika.rs - 17.09.2018 | 14:34


Mina Vrbaški jedna je od učesnica "Zadruge 2" koje su privukle najveću pažnju javnosti samim svojim ulaskom. Uvek je bila sklona svađama i skandalima, pa je i sada bila pokretač jedne rasprave koja se tiče Dorotee i njene veze sa oženjenim muškarcem.

Foto: printscreen/TVPink

Ivana Vrbaški

Velika fama se podigla oko Minine svađe sa Doroteom Jovanović. U verbalni sukob uplovile su  nakon što je Dorotea javno kritikovala Lunino ponašanje iz prethodne sezone i kako je rekla, sramno je to što je Luna imala odnose sa zauzetim muškarcem, na šta je  Mina burno reagovala.

Braneći drugaricu Luni, Mina je napala Doroteu i iznela u javnost informaciju iz spoljnog sveta koju mnogi ukućani nisu znali.

 Naime, po rečima Mine Vrbaški, Dorotea se pre Zadruge viđala sa oženjenim muškarcem i to njeno "lažno moralisanje" o Luninim postupcima  Mina je morala da iskomentariše na svoj način i tako je velika vatra buknula među njima.

I Minina majka Ivana se oglasila povodom ovog događaja.

- Da, gledala sam tu svađu. Mina tvrdi, ali ja nisam tamo, pa ne mogu da komentarišem ko je taj čovek. To su opet neke stvari koje nisu u vezi sa Zadrugom, ti ljudi nisu unutra, tako da nije moje da komentarišem - rekla je ona  i dodala:

- Ne želim da komentarišem te njihove rasprave, niti da uvlačim bilo koga. Da sam ja tamo, bila bi to druga priča, a sad nisam neko ko bi mogao da vodi polemiku o tome - zaključila je Ivana.