POLITIČAR PRETIO KIJI SMRĆU!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 15.09.2018 | 03:35


Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar san je mnogih muškaraca i, gde god se pojavi, žari svojim seksepilom, a nedavno je zapala za oko moćnom političaru koji joj je pretio smrću nakon što je odbila da se viđa sa njim!

Foto: printscreen/TVPink

Dobila strašne pretnje... Kija Kockar

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, nepoznati muškarac je bivšoj stjuardesi nudio kola, stan, auto i 2.000 evra samo da provede noć sa njim, a nakon što ga je odbila, slao joj je preteće poruke.

- Kristina neprestano dobija preteće poruke od kada je pobedila u rijalitiju, što od antifanova, što od devojaka koje je iz nepoznatih razloga mrze i žele da joj naude. Ona je svesna činjenice da ne može svako da je voli i ne odgovara na pretnje i uvrede koje neretko stižu, ali joj je jedan imućni muškarac napravio veliki problem. On je moćni političar, a Kija mu se na prvi pogled svidela još dok je boravila u rijalitiju. Najbliži prijatelji su ga u više navrata zezali zbog toga što se danima nije odvajao od televizora i non-stop gledao rijaliti upravo zbog nje. Svima je pričao da mu se mnogo svidela i da je neverovatno kako izgleda. Govorio je da je dobra riba i da je devojka baš po njegovom ukusu. Rekao je da bi najviše voleo kada bi se sreli negde čim ona izađe iz rijalitija. Najviše mu se dopala njena ambicija i želja za uspehom. Oduševilo ga je to što je Kristina samostalna, sposobna i obrazovana - priča naš dobro upućen izvor i nastavlja:

Foto: ST/D. KADIĆ

Svidela se političaru... Kija Kockar

Tražio je od nje da provede noć sa njim i nudio joj 2.000 evra, stan i auto. Nakon što ga je odbila, slao joj je preteće poruke

- Nekoliko dana nakon što je "Zadruga" završena, uspeo je da je sretne na jednom prestoničkom događaju. Prišao joj je i rekao da bi voleo da nasamo popričaju i da će se razgovor ticati njene pevačke karijere. Rekao joj je da poznaje dosta uticajnih ljudi koji mogu da joj pomognu. Tada su razmenili brojeve telefona i već posle par dana dogovorili su se da se sastanu u jednom prestižnom restoranu kako bi je on odveo na ručak. Dok su razgovarali, političar je Kristini jasno stavio do znanja koliko mu se dopada i tom prilikom joj spremio skupocenu ogrlicu sa svarovski kristalima koju je želeo da joj pokloni. Međutim, Kockareva mu je jasno stavila do znanja da joj se on ne dopada i da ne može da očekuje tu vrstu povratne reakcije. Ispričala mu je da u ovom periodu nije za bilo kakvu emotivnu vezu i da je lepo od njega što se poneo kao pravi džentlmen. U tom trenutku političar je pokušao maksimalno da se iskontroliše i sakrije bes, pa je uljudno platio račun, nakon čega su se udaljili iz restorana - priča izvor i dodaje da tada počinju Kristinine muke:

Foto: printscreen/TVPink

Neće ništa da kaže... Kija Kockar

Kristina: Nemam komentar, ne želim ništa da pričam

- Čim su se rastali, Kristini je u poruci napisao da je spreman da joj da 2.000 evra, auto i stan ako bi provela samo jedno veče sa njim. Kija isprva nije odgovarala na njegove poruke, a kako je nastavio da je ubeđuje, uljudno mu je rekla da ne želi da ima bilo šta sa njim, osim čistog prijateljstva. To ga je razbesnelo i u tom momentu je okrenuo drugi list. Počeo je da joj preti, jer mu je proradila sujeta. Napisao joj je: "Ti izgleda nemaš pojma sa kim imaš posla. Bolje bi ti bilo ra razmisliš još jednom, jer ako se ja iznerviram, možeš da nestaneš. A već sam vrlo besan zbog svega ovoga". Kija nije želela da se za ovo sazna, pa se poverila samo ljudima za koje zna da neće otkriti ko je opasni muškarac - završava naš izvor. Stupili smo u kontakt sa Kockarevom kako bismo proverili naša saznanja, ali je ona ostala pri stavu da neće komentarisati čitavu situaciju.

- Nemam komentar, ne želim ništa da pričam - rekla nam je Kristina kada smo je pozvali.