VIŠE JOJ NIJE PRIJATELJ: Ovo je Anabela poručila Mirku?!


IZVOR: Republika - 09.09.2018 | 19:42


Nakon otkrića Mirka Gavrića da su u njegovom stanu Kristina Kockar i Slobodan Radanović pravili plan kako da on što duže ostane u "Zadruzi" i prevari je tako da narod ne posumnja, Anabela Atijas oglasila se na instagramu.

Foto: TV Pink/printscreen

O ćerkinom ponovnom ulasku u "Zadrugu" sada neće da se oglašava... Anabela Atijas

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Došla da pokaže drugu stranu... Luna Đogani

Pevačica Anabela Atijas odlučila je da se neće oglašavati u javnosti povodom ćerkinog ponovnog ulaska u rijaliti "Zadruga 2", ali nakon sinoćnjeg priznanja Mirka Gavrića danas objavila fotografiju sa jasnim natpisom:

- Vole te dok im trebaš. Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren - ostavila je poruku Anabela i bilo je jasno da se odnosila na Gavrića koji ju je po svemu sudeći izdao.

Foto: printscreen/TVPink

Priznao sve... Mirko Gavrić

Ipak, u opisu ove fotografije, Atijasova je napisala nešto što je jasno ukazivalo na to da je napravila grešku kada je od Mirka načinila svog prijatelja:

- Pažljivo birajte kome dajete pažnju i kredibilitet! Kome u trenucima svoje slabosti dozvolite da vam se približi do te mere da u narodu u vaše ime govori, jer ste vi odlučili da ostanete u tišini, dostojanstveni - dodala je pevačica.