Krunićeva: KIJA ME NIJE POZVALA KAD MI JE UMRO OTAC!


IZVOR: D. L. - 21.08.2018 | 16:54


Bivša rijaliti-zvezda Jelena Krunić razočarana je činjenicom da joj nekadašnja i te kako bliska drugarica Kristina Kockar nije izjavila saučešće kada joj je otac preminuo iako je ona među prvima njoj bila rame za plakanje kada je ostala bez tate.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Krunić

Naime, Jelena je za Rijaliti ispričala da ju je Kija samo koristila dok je mogla, a otkako je pobedila, nije se setila ni da je pozove i pita kako je od kada je ostala bez oca.

Krunićeva: Kako ko poleti, tako će i da sleti. Kristina je pokazala pravo lice

Foto: e-stock

Kija Kockar

- Sramotno je i strašno to što se Kija nije setila nijednog trenutka da me pozove i izjavi mi saučešće. Ja sam među prvima njoj bila podrška u Zrenjaninu kada joj je tata preminuo, tako da ne znam čima sam zaslužila da se tako sada ponaša prema meni. Očigledno je da se malo ponela otkad je pobedila, pa je zaboravila na to ko su joj prijatelji, ali dobro. Onaj na nebu ne sedi i ne čita novine, nego sve beleži. Kako ko poleti, tako će i da sleti. Kristina je pokazala pravo lice, ali zaboravlja da ja mnogo toga znam o njoj. Već sam počela da iznosim neke stvari u javnost, a kad bih u potpunosti progovorila, ne bi je oprali ni Dunav ni Sava, međutim, nema potrebe da se s njom prepucavam. Sve dođe na svoje pre ili kasnije. Ona je mudro iskoristila popularnost nakon izlaska iz rijalitija, međutim, koliko ljudi je voli, toliko je i ne voli. Meni svakodnevno stižu svakakvi dokazi o tome šta je ona radila pre rijalitija i čime se bavila, ali ja ću opet biti fina, pa neću iznositi te detalje, ali ako se bude zakačila za mene, to joj svakako sleduje - rekla je Krunićeva za Rijaliti.