ĐOGANIJEVI SU OSTAVILI DETE DA SE PATI: Tamara isprozivala Anabelu i Gagija!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 13.08.2018 | 17:18


Bivša učesnica rijalitija "Farma", Tamara Đurić nije zadovoljna svim dešavanjima oko porodice Đogani, Kije Kockar i Slobe Radanovića i sada je ponovo odlučila da iznese svoje mišljenje. Đurićeva je javno osudila porodicu Đogani zbog svega što je Luna učinila u rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đurićeva im očitala bukvicu... Anabela i Gagi

Tamara je najpre istakla da smatra strašnim što su Anabela i Gagi iskoristili ćerku da zarade novac, kako ona tvrdi:

- Ja iskreno mislim da je i Luna Đogani, ali i njena porodica, za žaljenje posle svega što su uradili. Meni nisu jasni roditelji koji svoje dete guraju pred kamere i u rijaliti da bi na njemu zarađivali novac - kaže starleta.

Foto: TV Pink/printscreen

Starleta misli da su blogerku mogli bogato da udaju... Anabela, Luna i Gagi

Ona je dodala i da je možda postojalo bolje rešenje od Luninog ulaska u "Zadrugu":

- Bolje bi im bilo da su je bogato udali ili nešto slično, i obezbedili se na vreme, nego što su radili ovo što su radili. Ja to stvarno ne mogu da razumem. Mučenica Luna je pokazala, pre svega, koliko je nevaspitana i koliko je Anabelu i Gagija bilo briga da je vaspitaju i da brinu o tome u šta će im dete izrasti - istakla je Tamara koja je dodala da joj nije jasno zbog čega su Đoganijevi sada iznenđeni što se Luna našla na "stubu srama":

Foto: instagram.com/tamarastar89

Nema dlake na jeziku... Tamara

- Degutantno mi je više i da komentarišem, oni su za sva vremena pokazali kakvi su i tu je kraj priče. Ostavili su dete da im se pati deset meseci pred kamerama, podržavali Luninu vezu sa oženjenim muškarcem i sad se odjednom čude kako ih cela nacija mrzi i ne može da ih smisli!

A kada je završila sa iznošenjem mišljenja o Luni, Anabeli i Gagiju, Đurićeva je odlučila da prokomentariše i Kiju:

Foto: e-stock

Ona je Tamaru oduševlila... Kija

- S druge strane, mnogo mi je drago što je Kija ostavila Slobodana i što se razvela jer sam ja neko ko nikako ne prašta i ne prelazi preko prevare.