PUKLO PRIJATELJSTVO: Miljana isprozivala Kiju!


IZVOR: Srbija Danas - 07.08.2018 | 15:10


Kristina Kija Kockar u rijalitiju "Zadruga" bila je u dobrim odnosima sa Miljanom Kulić koja je, s druge strane, vodila neprestani rat s Lunom Đogani. A po izlasku iz rijalitija Kockarova i Kulićeva su ostale u dobrim odnosima, međutim, sada je izgleda "pukla tikva".

Foto: e-stock

Nije došla kod Miljane na slavlje...Kija

S obzirom na to da Kija nije došla na slavlje povodom rođenja Miljaninog sina Željka, Kulićeva je odlučila malo da joj se osveti za to pa je prozvala novopečene pevačice:

- Nije mi jasno zašto svi posle rijalitija imaju potrebu da postanu pevači, meni je to jako smešno. Nudili su mi i pesme i spotove i uradila bih to kada bi mi ponudili adekvatnu pesmu, ali ja da ulažem svoj novac u karijeru a znam da sam antitalenat, ne želim. Drugo je "Zadrugovizija" kada sam glumula u svrhu rijalitija, a drugo je kada izađeš iz rijalitija i glumiš da si pevač, to je meni van svake pameti - izjavila je Miljana. 

Foto: printscreen/youtube.com

Iznervirala je drugarica... Miljana Kulić

Kija ovo još nije prokomentarisala, a pitanje je i da li će uopšte i pričati o tome jer sada ima veće probleme s obzirom na to da se danas razvela od Slobodana Radanovića i da su zbog toga oboje veoma tužni.