FANOVI KIJE KOCKAR OSEĆAJU SE PREVARENO?! Neki prešli u Lunin tabor!


IZVOR: Srbija danas - 30.07.2018 | 14:49


Najpopularnja prevarena žena Kristina Kija Kockar učešćem u rijalitiju "Zadruga" stekla je ogromnu popularnost!

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ

Kija Kockar

Nakon što se rijaliti završio, a Kristina izašla kao pobednica, nekadašnja stjuardesa je započela pevačku karijeru, što je još dodatno doprinelo da se njena arimija fanova poveća. Ipak, najveći broj Kijinih fanova navijao je za to da se ona pomiri sa svojim suprugom Slobom Radanovićem, međutim to se nije dogodilo jer je ona odmah po izlasku iz rijalitija potpisala papire za razvod.

Njeni fanovi počeli su da se osećaju "prevareno", jer se Kija u poslednje vreme može videti u društvu različitih muškaraca, a sinoć se u emisiju "Zadruga - Narod pita" uključila i jedna gledateljka, koja je deset meseci podržavala Kristinu, ali je sada razočarana pa je poručila da prelazi u tabor Lune Đogani.

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ

Kija Kockar

- Osećam se prevareno. Otkako je ona pobedila, promenila se, odjednom sada više nije bitan Sloba nego ta slava. Pojavljuje se tu neki Vuk i sve i onda se zapitam i stvarno sam zbunjena. Došla sam do toga da ću sada umesto Kije postati Lunin fan. Ispašće da je ona u pravu - rekla je ona i iznenadila sve u studiju.