Očajnički potez Lune Đogani: KOPIRA KIJU DA BI SE SVIDELA SLOBI?!


IZVOR: Republika - 13.07.2018 | 15:40


Luna Đogani, poznata modna blogerka, svoju punu pažnju medija stekla je ne samo učešćem u rijaliti šou "Zadruga", već i svojim ponašanjem koje je tokom programa pokazala javnosti. Nakon samo nekoliko dana, Luna je stekla epitet ljubavnice, jer je uplovila u ljubavnu vezu sa Slobodanom Radanovićem, mužem učesnice Kristine Kije Kockar koja je i odnela pobedu ove sezone.

 

❤️ @lunadjo_store_official

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jul 13, 2018 at 4:26am PDT

Da li slučajno ili namerno, ne znamo, ali činjenica je da su se sinoć i Luna i Kija na sebi bitnim događajima pojavile sa identičnom frizurom.

Foto: facebook.com/Vićentije darijević

Kiji frizura i dalje "stoji"

Ko je koga kopirao, ovde je jasno, jer se Kija pre par dana pojavila sa takvom frizurom na slikanju za jedan časopis, pa je i sinoć rešila da za svoj spot ponovi već isprobani stajling.

 

 

Glossy casopis #glossy @glossy_rs Dress: @lyubovbyaxb Hair: @boskovicm1

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Jul 10, 2018 at 1:12pm PDT

 

Blogerka je tokom rijalitija pokazala svoju ljubomornu stranu, čak je imala i histerične napade u trenucima kada je Sloba pokazivao ljubav prema svojoj ženi. Svi su tada komentarisali Luninu veliku ljubomoru koju gaji prema Kiji.

Romansa između Đoganijeve i Radanovića završila se kada je Kristina počela da razmenjuje poglede žudnje sa svojim mužem. Od tada, Kristina postaje Lunin "trn u oku".

Da li je ovo poslednji pokušaj Lune da privuče Slobinu pažnju, budući da je Sloba nedavno izjavio da je za njega Kija lepa i slatka i da bi se možda ponovo zaljubio u nju? U ovom vatrenom truglu ništa nije nemoguće.