Milan Milošević OTKRIVA: Sloba je molio Kiju da IMAJU S*KS U ŠTEKU!


IZVOR: - 05.07.2018 | 05:25


Milan Milošević ponovo je iskoristio svoje oštro pero kako bi čitaocima Srpskog telegrafa otkrio još jednu tajnu najpopularnijih učesnika "Zadruge".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zna sve njihove tajne... Milan Milošević

Foto: printscreen/TVPink

Malo je falilo da imaju seks u kokošinjcu... Sloba i Kija

Iako je Milošević u svom serijalu za naš list razotkrio mnoge afere, ovog puta pozabavio se odnosom supružnika Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar.

- I dok se trenutno najpopularniji bračni par na Balkanu prepucava preko medija oko potpisa papira za razvod, ja sam rešio da ih raskrinkam i ogolim skroz, pa ako se i razvedu, neka narod napaćeni zna šta su im sve prećutali. Generalno, koliko ste glasali, imate pravo barem da znate neke pikanterije koje su se izdešavale u "Zadruzi", a u kojima glavne role imaju oni, Sloba alijas Boba i Kristina alijas Kija... Ups, umalo da napišem Kristina Atijas, ko bi živ ost'o od Anabele... I u Grčkoj bi ona to saznala.

Kija: Ja ti nisam Luna, ne je*em se po kokošinjcima. Sram te bilo, kako se usuđuješ?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sve vidi, sve zna... Milan

Nedeljama su ovo dvoje akademskih građana iznosili ko kašičicom šta su sve pričali i priznavali jedno drugom iza škode i neretko su nakon priznanja padale suze, teške reči, šamari, a bogami i grebalo se i na izlazna vrata malog gradića. Maštalo se o deci, kučetu, zajedničkoj kući... nema o čemu nije, a malo toga je Sloba priznao dok mu klipove ne pušteeee! Eee, sada ću ja vama, dragi moji, da kažem šta su to ovi dvaput venčani rijaliti-igrači jedno drugom nudili.

Radanović i Kristina razgovarali u "Zadruzi" iza automobila o pomirenju, a estradni novinar tvrdi da je pevač tada svojoj supruzi ponudio da imaju seksualni odnos kako bi ga uverila da mu oprašta

Foto: e-stock/KOBRA

Ali ništa od seksa... Kija i Sloba

Te noći, kada je pao spektakularni poljubac, koji Boba ne bi priznao ni da su ga vrelom lavom polivali, zgodila se i jedna veoma interesantna, šokantna ponuda i jedno onako damsko odbijanje od strane njegove supruge.

Sloba je od Kije tražio dokaz oproštaja:

- Kako ja tebi da verujem da ti mene voliš i dalje posle svega, kako da me ubediš da ti poverujem da bi preko svega prešla kada ja tebe odlično poznajem?

- Ti meni ne moraš verovati, ja nisam ustala i rekla da te volim i dalje. Rekla sam to da bih sebi olakšala, a o pomirenju i drugoj šansi si ti, Slobodane, prvi počeo da pričaš! - rekla mu je Kristina.

- Okej! Kažeš da me voliš, hajde onda idemo u štek odmah - pozvao ju je Sloba.

- Ja ti nisam Luna, ne je*em se po kokošinjcima! Sram te bilo, kako se samo usuđuješ da mi predlažeš takve stvari"?!

Foto: printscreen/youtube.com

Jeste li iznenađeni?... Milan Milošević

Jeste li iznenađeni što su nam ovako bitne stvari oboje prećutali? Ja mislim da je falio samo još jedan četvrtak rezervisan za klipove i da onda ove kolumne ne bi ni bilo, ako me razumete. Čuj, on ženu svoju rođenu ljubi, ženu svoju poziva na seks? Kakav je to čovek? Kako u tim trenucima nije mislio na Lunu, sram ga bilo?!

P. S. Ovo se ja malo šlihtam Anabeli da me ne napada već večeras sa kojekakvih profila na društvenim mrežama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Još više će ga mrzeti... Anabela Atijas

Zaklela se zemlja raju, iza automobila pregovori traju, ponude za seks i ostale stvari, iza auta muž i rođenu ženu bari...

E, moji vi, da smo se kamenom na boga gađali, imali bismo sada posle devet i po meseci jasniju sliku o svemu, a ne ovako: niti šta znamo niti ko tu koga, da prostite, voli, a glasalo se ko u predsedničkoj kampanji!

To nam je što nam je... Čekamo ishod, nešto konkretno, a do tada nam preostaje jedino da se nekako katapultiramo do grčkog mora, da vidimo onaj dobro prepoznatljivi izraz lica Lune Đogani dok bude ovo čitala.

Foto: printscreen/youtube.com

Otkrio još jednu misteriju... Milošević

Da sam na njenom mestu, ja bih njega ostavio, ne znam šta vi, dragi čitaoci, mislite, a i koga briga šta mi mislimo!

Mi smo tu da komentarišemo, pišemo i glasamo.... Puno pozdrava od Milana šunjalice i da, ne zaboravite, najslađe čuvam za kraj!