Sloba gostovao u emisiji, JAVILA SE ŽENA KOJA JE DOŽIVELA ISTO ŠTO I KIJA!


IZVOR: Republika - 26.06.2018 | 15:06


Sloba Radanović je izgleda tokom finala rijalitija "Zadruga", kada je njegova supruga Kristina Kija Kockar pobedila shvatio da je napravio krupnu grešku, i odmah nakon toga počeo je da se kaje. Međutim, ozbiljnije se zamislio tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - narod pita" kada se uključila gledateljka koja je doživela sličnu situaciju kao i Kija i uputila mu reči koje verovatno on nikada neće zaboraviti.

Foto: printscreen/youtube.com

Kada je čuo ovu ženu, nije mu bilo lako... Sloba Radanović u emisiji "Zadruga- Narod pita"

- Kad je počela "Zadruga" ja je uopšte nisam gledala, ali, sticajem okolnosti, kada je ušla Kija i kad se tako dešavalo šta se dešavalo, njene emocije su mene baš... Kako da objasnim... Takve emocije sam i ja imala. I onda sam žurila, posle posla, samo da gledam da li su se oni pomirili ili nisu, i naravno, navijala sam. Ali, zašto... Ja sam prevarena. U braku sam bila 12 godina i ta ljubav nikada nije prestala... Niti će prestati - rekla je ona, a zatim dodala:

Foto: printscreen/TVPink

Izgleda da želi da se vrati Kiji... Kockarova i Radanović

- Moje mišljenje, gledajući tebe, gledajući Kiju... Shvatila sam da ste vi jedno za drugo i da ti treba da se boriš za Kiju. Nemam ja ništa protiv Lune, nismo mi dužni da osuđujemo jedni druge. Jednostavno, Kija je prava osoba za tebe i prava žena. Inteligentna, pametna... Ja sam se povukla iz svog braka, kad je on mene prevario i kad sam sve to shvatila ja sam otišla. Moj bivši muž sada ima drugi brak i dete sa tom ženom. Ali ljubav i dalje postoji između nas. Ti i Kija ste jedno za drugo. Bori se za Kiju! Ne dozvoli da se razvedete. Kajaćete se, i jedno i drugo, posle izvesnog vremena - završila je ona.

Slobodan je izlaganje ove gospođe odslušao s pažnjom i vidno zamišljen, a nakon svega što je nakon toga izjavio, bilo je očigledno da želi pomirenje s Kijom.