Ceca progovorila o Luninom i Veljkovom odnosu!


IZVOR: Republika - 12.06.2018 | 14:09


Svetlana Ražnatović po prvi put je prokomentarisala odnos koji su oni kao porodica imali sa Lunom Đogani, koja u Zadruzi o tome često priča, više od devet meseci.

Foto: instagram.com/craznatovic_official

Ceca Ražnatović

Luna Đogani učesnica je Zadruge od 6. septembra, a za više od devet meseci često je pričala o porodici Ražnatović, odnosno o odnosu koji je imala sa Cecom, Anastasijom i Veljkom.

Kako je Luna pričala, sa Anastasijom je bila nerazdvojna 13 godina, bila je u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, a nakon što je veza pukla, po Luninim rečima viđali su se neobavezno, pošto im je seks bio dobar.

Foto: printscreen/instagram

Luna i Anastasija

Međutim, ovim povodom sada se po prvi put oglasila Ceca Ražnatović, koja je progovorila o odnosu koji su oni kao porodica imali prema Luni koja je, kako folk zvezda kaže, živela kod njih.

- Ona je kao dete živela sa nama. Družila se sa mojom decom, jeli su za istim stolom, čuvala sam je i gledala na nju kao na svoje dete. Moram priznati da je nisam videla poslednjih pet godina. Ona jeste bila drugarica moje ćerke, ali ne 13 već neke četiri godine. U vreme kada je živela kod nas bila je tiho, mirno, i umiljato dete - kaže Ceca.

Foto: printscreen/instagram

Luna i Veljko

Kada je u pitanju Lunin odnos sa Veljkom, Ceca kaže da oni nikada nisu bili u vezi.

- Luna i Veljko nikada nisu bili u vezi. Žao mi je što uopšte moram da komentarišem na tu temu. Anastasija je krstila Lunu i zaista bi bilo degutantno da se o tome priča - istakla je Ceca.