LUNA ŽELI S*KS S VELJKOM: Milan otkrio pravi razlog RASKIDA SLOBE I NJE!


IZVOR: Republika - 25.05.2018 | 10:45


Bliskost Kije i Slobe u spoeldnje vreme, izgleda nije pravi razlog raskida Đoganijeve i radanovića, a sada je nove detalje otkrio Milan Milošević, novinar "Srpskog telegrafa".

Foto: youtube.com/Kristina Kockar

Nema nameru da odustane od muža... Kija i Sloba

Milošević je u Rajskom vrtu tokom razgovora sa Drvetom mudrosti  io tom prilikomm pričao kako Kija nema nameru da se razvede od Slobe, već uveliko planira zajednički život s njim.

- Haos je, "SLK trojka" i dalje pravi pometnju što za stolom, što van stola. Izgleda mi kao grčka ljubavna tragedija - Sloba spava, Luna spava, Kija spava... A veče kad dođe, polude strasti. Više se ne zna ko tu koga želi i ko tu koga voli. Kija standardno menja priču, pravda se time da je povređena i dka joj osećanja variraju i menjaju se iz sata u sat. Sinoć je sa njim razgovarala tokom Kaćine emisije, kaže da je bio fantastičan razgovor i da je cela poenta u tome da njoj Sloba ne veruje da ga ona voli... I onog momenta kada ona njega bude ubedila u to, među njima će biti sve isto kao pre. Međutim, posle toga sam dodao Kiji priču da Sloba ne zna gde će posle rijalitija - nema stan, ovo sa Lunom je propalo, ovaj stan sa Kijom je otkazan i onda mi je ona rekla da ja ne treba da se brinem za to, ne treba ni Sloba da se brine, da će oni zajedno ići u stan kod njenog druga, dok ona ne reši stambeno pitanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nije samo Kija uzrok svađe... Luna i Sloba

A onda je otkrio jedan razgovor Ane, Lune i njega koji je Sloba čuo i koji je bio okidač za raskid pevača i blogerke:

- Kada smo se šetali, Ana je pitala Lunu:"Na koga ti liči ovaj dečko što reklamira naočare, na ovom levom plakatu?", Luna je ko iz topa rekla:"Znam, na Veljka". Počele su da se smeju, a ja sam je pitao da li bi se ponovo zabavljala sa njim, pa mi je rekla:"Ne bih, ali bih opet imala seks sa njim.

Foto: instagram.com/vexraz96

Nije za brak, ali je za krevet... Luna bi opet seks s Veljkom