(VIDEO) Luna: Da sam Kija, ovo bih uradila!


IZVOR: pink.rs - 23.05.2018 | 17:22


Luna Đogani se poverila Milanu Miloševiću da je došla do saznanja da ono što se priča da je njena majka Anabela Atijas govorila negativno o Slobi Radanoviću čista laž. On ju je posavetovao da to prenese pevaču, dok je ona to obijala pod izgovorom da to neće promeniti njihov odnos.

Foto: printscreen/TVPink

Luna Đogani

Blogerka je svoju vezu sa pevačem otpočela u rijalitiju uprkos činjenici da je on oženjen Kristinom Kockar, koja se nakon što su Luna i Sloba otpočeli vezu, uselila u Belu kuću. Nakon osam meseci, oni su okončali svoju romansu zbog toga što je Luna primetila da se Sloba više ne ophodi na isti način prema njoj. 

Ona je u razgovoru sa Miloševićem priznala kako se oseća zbog celokupne situacije koja se odvija u Beloj kući. 

Foto: printscreen/TVPink

Milan Milošević i Luna Đogani

- Ja sam ga naje*ala kada izađem napolje. Ja, da sam ona, našamarala bih samu sebe. Ne mogu da dozvolim da od sebe pravim budalu svaki dan - prokomentarisala je Luna.  

Đoganijeva je još uvek ljuta i pod utiskom zbog toga što je Sloba pevao pesme tokom sinoćne žurke za Kiju i prokomentarisala da joj je mnogo lakše kada ne komunicira sa Radanovićem.

Nakon toga je blogerka priznala Miloševiću da Sloba poštuje svaku njenu odluku. A o svemu ovome detaljnijem pogledajte u narednom video-snimku.