Nadica Zeljković: Sloba je ubica mog deteta, iščupao joj je srce!


IZVOR: Z. S. Radulović - 22.05.2018 | 17:30


Majka Kristine Kije Kockar Nadica Zeljković ogorčena je na ponašanje zeta Slobodana Radanovića u rijalitiju "Zadruga", koji je, prema njenim tvrdnjama, emotivno ubio njeno dete. Kristinina mama ističe da jedva čeka da joj ćerka izađe iz rijalitija kako bi je psihički oporavila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadica Zeljković

- Slobodan je ubica mog deteta, iščupao joj je srce. Kristina je tamo pokazala da ga voli, da je spremna da mu oprosti, ona je samo želela da on to javno prizna za šta nije imao petlju. U njoj se bore emocionalno i racionalno, a u njemu je borba dobrog i lošeg. On po svaku cenu želi da ispada dobar, a svestan je da radi loše stvari - ogorčeno za Rijaliti govori Nada Zeljković i tvrdi da je svedočila Slobodanovim izlivima emocija prema Kristini kada su oboje napustili "Zadrugu" zbog smrti njenog oca.

- Slobodan je imao izlive emocija kada su napustili rijaliti i to je Kristina samo želela da on javno prizna i kaže sve što je pred nama koji smo bili tu - otkriva Kijina mama, koja smatra da Slobodanu treba stručna pomoć.

Nadica: Njemu treba psihijatar, neko da ga pregleda i pomogne mu da nađe sebe jer laže samog sebe

- Njemu treba psihijatar, neko da ga pregleda i pomogne mu da nađe sebe. On laže samog sebe i tu je ključ svakog problema. Treba da popriča sa nekim ko će mu pomoći da živi pravi ne lažan život - navodi ona i dodaje da jedva čeka da vidi svoje dete.

- Kristina je sada emotivno loše, ali oporaviće se kada dopadne meni u šake. Kada joj ja objasnim neke stvari i kada nas dve budemo provodile kvalitetno vreme - tvrdi Nada i dodaje da je ubeđena da će njeno dete iz rijalitija izaći kao moralni pobednik.

Foto: printscreen/TVPink

Kija Kockar

- Toliko sam dobila poziva i poruka podrške. Drago mi je da je moje dete ujedinilo Srbiju, da se toliko žena pronašlo u ovoj njenoj životnoj priči, a da su neke uvidele i gde greše i našle izlaz iz problema - zaključila je Nada.