Otkrivamo tajni pakt Anabele i Gagija: Uništićemo Slobu kad izađe iz rijalitija!


IZVOR: D. Lukić - D. Janković - 22.05.2018 | 17:00


Anabela Atijas i Gagi Đogani, roditelji jedne od najpopularnijih učesnica rijalitija "Zadruga" Lune Đogani, očajni su zbog novog zapleta u ljubavnom trouglu, u kojem se nalazi njihova ćerka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela Atijas i Gagi Đogani

Kako saznajemo, nakon što su videli kako se Slobodan Radanović ponaša prema Luni zbog još uvek zakonite supruge Kristine Kockar, oni su odlučili da pred očima javnosti i dalje glume da podržavaju rijaliti-vezu Lune i Slobe. Međutim, kada izađu, Gagi i Anabela će se osvetiti Radanoviću što im je ponizio ćerku i doveo je do psihičkog pucanja zbog supruge Kije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sloba Radanović i Luna Đogani

- Anabela i Gagi svaku priliku koriste kako bi objasnili da Sloba gaji iskrene emocije prema njihovoj ćerki, kao i da će oni sigurno uspešno prevazići turbulentan period u koji su upali sada pred samo finale. Svima pričaju da bezgranično podržavaju njihovu vezu i da će njih dvoje tek deliti sreću i uživati još više nakon izlaska iz "Zadruge". Ipak, čitava situacija teško im pada, a Anabela i Gagi sve to vešto kriju. Atijasova je očajna zbog svega što njeno dete preživljava u rijalitiju - priča izvor i navodi da ni Gagiju čitava situacija ne prija.

Anabela i Gagi lažno podržavaju vezu Slobe i Lune da bi dogurali do finala, a napolju mu spremaju pakao

- Ništa manje emotivno ne reaguje ni Gagi. Najviše ga je potreslo kada je organizovana "Zadrugovizija 3". Luni su svi zviždali tom prilikom i upirali prstom u nju. Svi su čekali kako će ona reagovati dok je Sloba nastupao zajedno sa Kijom, a njegovu ćerku je ostavio na cedilu. Bio je toliko besan zbog toga da je i na društvenim mrežama pisao svašta - priča naš izvor i dodaje da je Anabela i te kako kivna na Slobu uprkos tome što konstantno potencira da će ljubav pobediti.

- Anabela više ne može očima da gleda Radanovića. Čak je iskoristila priliku i da mu se javno obrati u video-pozivu, koji je produkcija omogućila Luni. Tad mu je rekla da hitno treba da prestane da na sve načine uništava njenu ćerku. I ona i Gagi ostaju pri stavu da ostanu suzdržani do kraja rijalitija i da se ne mešaju u njihov odnos, ali će Slobodanu sve sasuti u lice čim se budu sastali oči u oči. Anabela i Gagi lažno podržavaju vezu Slobe i Lune da bi dogurali do finala, a napolju mu spremaju pakao. Oboje su rekli: "Uništićemo ga čim bude izašao iz rijalitija. Osvetićemo mu se za svaku suzu koju je Luna prolila u Beloj kući." - završava izvor za Rijaliti.