Sloba daje drugu šansu braku sa Kijom?!


IZVOR: Republika - 15.05.2018 | 11:09


Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović su prethodne večeri po prvi put vodili otvoren i normalan razgovor o svom braku. Iako je u nekoliko navrata dolazilo do povišenog tona sa obe strane, oni su igru istine, koju im je Veliki šef zadao, uspeli da odigraju do kraja.

Foto: printscreen/youtube.com

Sloba Radanović

Supružnici su na neobičan način proslavili prvu godišnjicu braka ali, s obzirom na to da su oni učesnici Zadruge, ovakav vid privatnosti je za njih bio pravo uživanje.

Radanović i Kockareva su otkrili mnoge tajne, pokrenuli teme i nerešene probleme, ali do konkretnog rešenja ipak nisu došli.

- Kad bi se sutra ti i ja pomirili šta bi ti promenila - pitao je Sloba nakon višečasovnog razgovora.

Kija je odgovorom iznenadila svog supruga jer je priznala da se, na neki način, nije ponašala onako kako se očekuje od jedne žene.

- Radila bih sve da budem žena, a ne muškarac - rekla je Kockareva.

Foto: printscreen/youtube.com

Kija Kockar

- Bila bi spremna da budeš sa čovekom koji je lenj? - upitao je iznenađeno Radanović.

- Ja sam bila sa tim čovekom i bila bih do kraja života. Imaš druge kvalitete. Tolerantan si, u suštini si dobar čovek prema drugima ali si prema meni ispao loš. Andrija ne može da se meri sa njom (Lunom) - rekla je Kija kada je pevač pokušao da je osudi za vezu sa Andrijom Lazovićem koju je otpočela nakon njegove javne prevare.

Nakon što mu je supruga odbrusila da u rijalitiju nije razmišljao glavom već seksualnim nagonima, pevač je spustio loptu.

- I meni je krivo. Nikad neću moći da pronađem opravdanje - priznao je Sloba.