Andrija otkrio: Veza sa Kijom nije bila ozbiljna


IZVOR: pulsonline.rs - 30.04.2018 | 17:37


Iako je njegova devojka Kristina Kija Kockar javno priznala da još uvek voli svog supruga Slobu Radanovića, Andrija Lazović ne odustaje od nje!

Foto: instagram.com/andrijalazovic_bu2

Andrija Lazović i Kija Kockar

Mada kaže da je u vezu sa stjuardesom ušao spontano ne očekujući previše, simpatični Budvanin veruje da je pomirenje Kije i Slobe malo verovatno.

- Veza sa Kijom nije bila priča od koje imam velika očekivanja. Mi smo prijatelji pre svega i znam mnogo više o njoj, kao i njenom braku, nego vi koji je znate nju i njen slučaj samo iz medija. Teško da će do pomirenja doći. Onog trenutka kad je Kija ušla u rijaliti zamrzli smo vezu. Od 15. januara od mog zimovanja sam se distancirao od rijalitija i ne gledam ga - kaže Lazović i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kija Kockar i Sloba Radanović

- Međutim, uvek se nađe neko ko će da me obavesti, ali svi imaju svoje viđenje stvari. Zato ću sa Kijom kada izađe da sednem i popričam o svemu. Videćemo kakav će naš odnos biti posle toga- ispričao je za "Pulsonline" crnogosrski ugostitelj Andrija Lazović, zvanični dečko udate Kristine Kockar.

Andrija ističe da je smiren i da ga dešavanja u Beloj kući ne remete u svakodnevnim obavezama, pa se stiče utisak da mu do Kije i ljubavi sa njom nije ni stalo.

- Ja sam razuman čovek i gledam stvari realno. Naša priča je neobična zbog složenih dešavanja u  Kristininom životu, tako da ne možemo da uprošćavano ni gledanje na nju. Mnogi sumnjaju da smo Kija i ja u vezi, ali to je njihova stvar- rekao je Andrija.