(VIDEO) MINA NASTAVILA DA SE SVETI ĐEKSONU: Evo i kako!


IZVOR: Republika - 16.04.2018 | 15:31


Nakon što je Tomislav Panić zvanično napustio Zadrugu, on je po pravilu mogao da izabere vođu za narednu nedelju. Kako je i bilo očigledno da će to biti Mina Vrbaški, bilo je jasno da će nedelja biti paklena, a pretpostavlja se da će se ona i te kako zaigrati s obzirom na njenu ulogu.

Foto: printscreen/TvPink

Mina Vrbaški

Budžet je svim ukućanima i te kako važan za opstanak, a Veliki šef je tom prilikom poslao novac i pismo u kojem je sve prepušteno upravo Mini.

- Dragi zadrugari, Veliki šef šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će odlučiti ko je koliko zaslužio da dobije. S obzirom na to da ste prošle nedelje bili kažnjeni smanjenjem budžeta, ove nedelje će pojedini zadrugari dobiti 3000, 2000 i 1000 dinara. Vođa će podeliti novac onako kako misli da treba - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Mina je razmišljala dugo o svojoj odluci, a onda je njen potez zaprepastio sve osim Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona koji su i očekivali da će dobiti ubedljivo najmanji budžet.

Foto: printscreen/TvPink

Mina Vr vođa

Rekao sam da je rijaliti za mene gotov, neću sa degenkom da me povezuju - prokomentarisao je Đekson nakon što je sastanak bio završen.

Ostali takmičari nisu mnogo komentarisali ovaj momenat, a Mina se proračunala tako da je i Andrijaninom ocu, Dušku Radonjiću dala najmanji budžet od 1000 dinara.

Kako je izgledao ovaj prizor pogledajte u nastavku.