MAJA MARINKOVIĆ JAUČE OD BOLOVA! Pojavio se ŠOKANTAN snimak iz Elite, ne može da dođe sebi od URLIKA!


IZVOR: Republika/O. B. - 21.04.2024 | 23:20


Maja Marinković ne može da se oporavi!

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official
MAJA MARINKOVIĆ JAUČE OD BOLOVA! Pojavio se ŠOKANTAN snimak iz Elite, ne može da dođe sebi od URLIKA!

Prošlo je nekoliko dana od skandalozne akcije starlete Maje Marinković i MMA borca Stanislava Krofaka u jednom hotelu, a javnost i dalje ne može da dođe sebi od šoka. Mnogi su ostali zapanjeni i zgroženi onim što se dogodilo, a sada je i snimak brutalnog odnosa ugledao svetlost dana.

Prema rečima svedoka, Maja je vrištala, zapomagala i molila Krofaka da prestane, ali on nije marila za njene vapaje. Naprotiv, navodno je bio još "jači" u svojim postupcima, dok je Maja bila nemoćna da se kontroliše. Reči koje su izgovarali tokom ovog incidenta ostavile su mnoge u šoku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak vrela akcija

 

- Jao, to, srce moje - rekao je Stanislav.

- Ala si ti lud...Boli me... Stani, stani! Boli me, ah! - vikala je Marinkovićeva.


Snimak ovog događaja izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama. Mnogi su osudili postupke ove dvoje, dok su drugi izrazili šok i nevericu. Sam video je dobio ograničenje za određene godine zbog svoje eksplicitnosti, a komentari ispod njega samo su potvrdili koliko je javnost uznemirena ovim događajem.

Mnogi su mišljenja da je Maja totalno odlepila za Stanislavom, jer je ovo prvi put da imamo priliku u rijalitiju da je vidimo u dosta mirnom izdanju kada je ljubavni odnos u pitanju, ali isto tako i nikad divlju kada dođe vreme za vrelu akciju. 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak Elita 7

 


Ovaj skandal sigurno će ostati tema broj jedan u javnosti u narednim danima, a detalji o ovom događaju i dalje ostavljaju mnoge u neverici. Ostaje da vidimo kakve će biti dalje reakcije i posledice za ove dve ličnosti.

BONUS VIDEO: