TUŽNE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA ALEKSIĆ: Evo šta se dešava sa njegovim OCEM, ove reči kidaju dušu!


IZVOR: Republika/O. B. - 19.04.2024 | 17:45


Zoran Aleksić Kiza se oglasio nakon burne noći koju je proživeo njegov sin Nenad Aleksić Ša!

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink
TUŽNE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA ALEKSIĆ: Evo šta se dešava sa njegovim OCEM, ove reči kidaju dušu!

Tokom prošle noći došlo je do velikog sukoba između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Ša je čak u ranim jutarnjim satima napustio krevet u kojem spava sa Mionom a pre toga je polomio sve njihove uspomene i zalihe hrane koje imaju pobacao po spavaćoj sobi.

U ranim jutarnjim satima Miona je takođe napustila krevet, a mnogi strahuju kako će Ša reagovati kada bude saznao gde je ona otišla. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

Njihov sukob počeo je tokom emisije "Gledanje snimaka" gde je Ša saznao da se Miona žalila na njega cimerkama, a potom je ona otkrila da se razočaralka u njega jer smatra da ona nije "vanserijska riba" te su njih dvoje ušli u sukob jer je Ša izneo detalje njihovog razgovara u krevetu koji je Miona porekla.

Po svemu sudeći zbog njihovog sukoba, reperov otac Zoran Aleksić Kiza, nije mogao da ostane imun na svađu sina i Mione, o kojoj je po svemu sudeći promenio mišljenje jer je čak nije pozdravio u čestitkama koje je poslao Ša za rođendan. Kiza očigledno više ne podržava vezu svog naslednika, a za Mionu po svemu sudeći nema više lepe reči.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

Naime, on je na svim Instagramu okačio stori za koji mnogi sumnaju da je posvećen Mioni za koju očigledno misli da koristi njegovog sina.

Foto: Instagram.com

Zoran Kiza Aleksić Instagram

 

- Otkud na svetu toliko zla, kada smo svi u detinjstvu verovali u čuda - pisalo je na slici koju je objavio Kiza.

BONUS VIDEO: