KARAMBOL U ELITI, OBEZBEĐENJE IZVELO POMAHNITALU MILJANU: Uletela u salon, pa se kao FURIJA spustila na Anitu!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.04.2024 | 09:45


Miljana Kulić je napravila haos i napala Anitu Stanojlović zbog ulaska u salon lepote.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
KARAMBOL U ELITI, OBEZBEĐENJE IZVELO POMAHNITALU MILJANU: Uletela u salon, pa se kao FURIJA spustila na Anitu!

Nedeljno jutro u "Eliti" uvek je rezervisano za sređivanje i doterivanje, što stanari Bele kuće jedva čekaju. Salon lepote se otvorio, a odabrani su imali mogućnost da prvi uđu u isti. Prva u salon je ušla Anita Stanojlović, a nakon nje je Miljana Kulić ušla i počela da joj preti kako će joj pobacati stvari u jezero zbog toga što je ušla preko reda u salon.

Miljana je reagovala na Anitin ulazak preko reda na način koji je izazvao tenziju među stanarima. Kako Anita nije reagovala na Miljanine reči, Kulićeva je postajala sve žustrija, te je u jednom momentu moralo da dođe i obezbeđenje, ne bi li sprečilo ozbiljniji okršaj.

Kulićeva je vikala iz petnih žila, dok je Anita odbijala da joj ustupi svoje mesto. Podsetimo, Anita i Miljana su bile dobre prijateljice, a onda je Stanojlovićeva odlučila da preseče, iznevši brojne optužbe na Miljanin račun. 

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Da se obratim mojoj armiji da skine klip u 10 do četiri kada Miljana Kulić krade moju šminku i briše se o Anđelov bademantil - rekla je Anita.

- Što se šminke tiče, bila je kod kreveta Marka Đedovića, tražila sam kafu, nisam mogla da je nađem, sve sam živo pretresla, da bi Anita Stanojlović ustala iz kreveta i rekla da je to njena šminka. Rekla sam da me ne intresuje, već da me je Đedović poslao po kafu - rekla je Miljana.

- Nikada nismo upirali prstom ni u koga dok nismo bili sigurni. Što se tiče dotične i dotičnog da li su te uvredili, nikada nismo - rekao je Anđelo.

BONUS VIDEO: