OGLASIO SE OTAC MAJE MARINKOVIĆ! Taki brutalno komentarisao Stanislava! Evo da li odobrava zbližavanje ćerke sa Mioninim bivšim!


IZVOR: Republika/ D. L. - 30.03.2024 | 10:50


Radomir je bio iskren kao i uvek...

Foto: Republika, youtube.com/Zadruga Official
OGLASIO SE OTAC MAJE MARINKOVIĆ! Taki brutalno komentarisao Stanislava! Evo da li odobrava zbližavanje ćerke sa Mioninim bivšim!

Otac učesnice Elite Maje Marinković, Radomir Taki Marinković kaže da ne bi imao ništa protiv da njegova ćerka uđe u vezu sa Stanislavom Krofakom, ali da je siguran da se to neće desiti. On tvrdi da je Maji lepo u njegovom društvu, ali da ona, kako je stekao utisak, ne želi da se vezuje ni za koga u rijalitiju ovog trenutka. 

- Maja i Stanislav se stvarno super slažu, ali mislim da tu nema ničeg sem nekog simpatisanja. Drago mi je da se lepo slažu, bolje to nego da se vređaju i psuju, kao da toga nismo imali previše u rijalitiju. Mislim da su legli jedno drugom, ona njega nekako gleda kao drugara, e sad ne znam šta je njemu u glavi. Drago mi je što su dobri, vidim da se razgovor onako lepo poveo, ali mislim da će na tome i da ostane - objasnio je Taki, koji svaki korak ćerke pomno prati u spoljnom svetu. 

Foto: Republika

Taki Marinković

 

Podsećamo, učesnici Elite Maja Marinković i njen cimer Stanislav Krofak imali su duge razgovore u izolaciji, a kako je sve delovalo kao da su maltene na korak od poljubca i ulaska u vezu, to se nekako sada i potvrdilo! 

Foto: RTV PINK printscreen

Maja i Stanislav u izolaciji

 

Naime, Stanislav je rekao Maji iskreno da bi voleo da više vremena provode zajedno, a iznenadilo ga je to koliko je opuštena i drugačija od onoga što je on zamišljao.

Hvala ti za svaki savet koji si mi dala. Stvarno si super devojka i drago mi je što smo imali šansu da pričamo otvoreno. Kod mene su sve karte na stolu i veruj mi da je odlično što imam nekoga kome mogu da se poverim. Voleo bih da i ubuduće sednemo i imamo ovakve razgovore, a ja ti obećavam da ćeš od mene da imaš podršku za sve, jer si pokazala da si iskrena i da nisi muljator - pričao je Stanislav, a Marinkovićka mu se uredno zahvalila.

BONUS VIDEO: