HITAN SASTANAK U ELITI: Produkcija momentalno morala da reaguje, ovo se ne toleriše!


IZVOR: Republika/M. I. - 13.03.2024 | 14:45


Iznenada je sazvan sastanak u Eliti, ukućanima saopštena odluka.

Foto: Ilustracija
HITAN SASTANAK U ELITI: Produkcija momentalno morala da reaguje, ovo se ne toleriše!

Gordana Goca Džehverović, poznata po svojoj odlučnosti i organizacionim veštinama, nedavno je održala hitan higijenski sastanak sa članovima "Elite". Ovaj sastanak je imao za cilj da se detaljno razmotre nedeljna zaduženja kada je reč o kućnim poslovima.

Kao i svakog utorka, Gordana Džehverović je ušetala u Belu kuću, kako bi pregledala kompletno imanje i porazgovarala sa ukućanima, pa im podelila nedeljne zadatke. Međutim, kada je zatekla ovaj prizor, totalno se zgrozila i sazvala sastanak.

Ispitala je takmičare šta se dogodilo i zašto su dozvolili da kuća bude u ovakvom stanju, a oni su odmah krenuli da se pravdaju.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Na sastanku je svaki član domaćinstva dobio tačno određene zadatke za svaki dan u nedelji, a Gordana je bila šokirana činjenicom da ukućani uopšte nisu zainteresovani za održavanje higijene na imanju, iako tu borave mesecima.

Pružila im je mogućnost da se sami prijave i podele kućne poslove, a kako nije bilo previše zainteresovanih, stvari je uzela u svoje ruke.

- Svinjac vam je kući, proslavili ste sve, sad da čistite. Da vidimo ko je oran da radi, ko je raspoložen... Sloba ove nedelje ima poštedu - rekla je Goca.

Kada je saopštila ko koje zaduženje ima, pozdravila se sa ukućanima, a oni su krenuli na posao.

- Samir je najvredniji ovde, parovi su na zavidnom nivou, ja bih ove mlade devojke zaposlila, Milica, Teodora - rekla je Žana, koja je ovonedeljni vođa.

BONUS VIDEO: