DOKAZ O INTIMNOM ODNOSU ANELINE SESTRE I ASMINA: Sita ovo neće moći da porekne, jedan detalj ih je RASKRINKAO! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. I. - 06.03.2024 | 21:45


Osvanula je fotografija, koja dokazuje da je na snimku sa Asminom ipak Sita?!

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook
DOKAZ O INTIMNOM ODNOSU ANELINE SESTRE I ASMINA: Sita ovo neće moći da porekne, jedan detalj ih je RASKRINKAO! (FOTO)

Razgovor Aneli Ahmić i njene sestre Site bila je glavna tema u "Pretresu nedelje" sa Milanom Miloševićem, a sve je zaintrigirao momenat u kome je Sita rekla Aneli da je vreme da raspali po Asminu Durdžiću i otkrije sve što krije o njemu.

Aneli je tada krenula sa pričom i pomenula Asminovo dopisivanje sa advokatom, pa nastavila sa tim kako se pojavio Asminov eksplicitni snimak na kom on tvrdi da je Sita sa njim, tvrdeći da to nije istina.

Foto: facebook/instagram/pink printscreen

Aneli Ahmić, Sita, Asmin Durdžić

 

U javnosti se i dan-danas polemiše ko je na eksplicitnom snimku sa Asminom, a Ermina Pašović je odlučila da raskrinka Anelinu sestru i dokaže da je snimak ipak nje. Objavila je Sitinu stariju fotografiju, na kojoj je nosila zlatan nakit za nogu, identičan onom koji je bio na snimku.

- Evo nam Mortiše, lepotica naša. Baš je čudno da ovde tvrdi da je muško, gde se navodi da je to ona. Ovo je sve, samo muško ne - napisala je Ermina uz ove fotografije.

Foto: Instagram

Ermina Pašović, Sita Ahmić

 

Podsećamo, Asmin Durdžić dospeo je u žižu javnosti kada je majka njegovog deteta ušla u rijaliti sa skandaloznom pričom kako joj je Stanija Dobrojević preotela muža. 

Međutim ona se u rijalitiju i sama smuvala sa čovekom koji je van rijalitija pokušavao da izgladi odnose i pomiri se sa majkom svog deteta od koje se razveo zbog Maje Marinković.

S obzirom na to da je Maja Stanijina dobra drugarica, ona je automatski postala Anelina noćna mora kada se pojavila u Beloj kući, a Marinkovićka je posebno kivna na nju i zbog njene veze sa Janjušem.

BONUS VIDEO: