MENSUR AJDARPAŠIĆ SE VRATIO BIVŠOJ NAKON NAPUŠTANJA ELITE?! Učesnik priznao sve o emotivnom statusu, zbog ovoga nijedna nije imala šansu!


IZVOR: Republika/M. I. - 05.03.2024 | 03:30


Mensur Ajdarpašić otkrio da je emotivno ispunjen nakon rijalitija.

Foto: ST/D. KADIĆ
MENSUR AJDARPAŠIĆ SE VRATIO BIVŠOJ NAKON NAPUŠTANJA ELITE?! Učesnik priznao sve o emotivnom statusu, zbog ovoga nijedna nije imala šansu!

Nakon burnog boravka u rijalitiju "Elita", Mensur Ajdarpašić je odlučio da se vrati kući u Crnu Goru kako bi bio sa svojom porodicom. Njegov povratak je izazvao veliko interesovanje i oduševljenje javnosti, ali niko nije bio srećniji od njegove majke.

Mensurov povratak kući izazvao je pravu euforiju u porodičnom domu. Njegova majka, koja je sve vreme pratila njegovo učešće u rijalitiju, bila je presrećna što je konačno ponovo sa svojim sinom. 

Mensur se dugo nije oglašavao putem Instagram profila, a danas je prekinuo tišinu, pa se obratio fanovima, a jedno priznanje posebnu je pažnju privuklo.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mensur Ajdarpašić

 

Naime, on se zahvalio porodici, prijateljima i podršci, a zatim otkrio da ima ljubav, odnosno, da je emotivno ispunjen, pa su mnogi posumnjali da je Mensur u srećnoj vezi i da je obnovio romansu sa bivšom odmah nakon Elite, jer zbog nje nije želeo ni da se upušta u vezu u rijalitiju:

- Ja sam najsrećniji čovek, što potičem iz najbolje porodice, što imam ljubav, zdrave prijatelje i društvo, što imam najkulturniju podršku. Ja sam pobednik Elite - napisao je Mensur Ajdarpašić uz fotografiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

- Mensur je dobro izdržao ovoliko, on zna sve šta se tu desilo. Njemu jeste mesto kod kuće i dosta je bilo, videli ste i kako je ono veče pred izlazak zakucao sve takmičare kojima je trebao da se obrati, rekao je šta ima i to je dovoljno. Sada je vreme da se posveti majci, porodici, poslovima i svemu onome što ga čeka. Bože zdravlja da sve krene kako treba, sve će to biti super, ali je dosta rijalitija - govori Mensurov prijatelj za Republiku.

BONUS VIDEO: