MONSTRUOZNO! Anđela Đuričić udarila Taru najniže, spomenula joj MRTVU BEBU, ove reči će vas zgroziti!


IZVOR: Republika/O. B. - 03.03.2024 | 18:45


Anđela Đuričić ne prestaje!

Foto: ST/N. Pančić
MONSTRUOZNO! Anđela Đuričić udarila Taru najniže, spomenula joj MRTVU BEBU, ove reči će vas zgroziti!

Bivša zadrugarka Tara Simov odlučila je da objavi kompromitujuće fotografije na kojima je njena nekadašnja cimerka Anđela Đuričić. Naime, na Instagram profilu Tara je objavila potpuno golišave fotografije starlete iz Crne Gore, a ovi kadrovi su šokirali čitavu javnost. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđela Đuričić i Tara Simov

 

Nakon toga, Anđela Đuričić se hitno oglasila na društvenoj mreži Instagram, te uzvratila žestok udarac Tari Simov, pominjajući joj bebu. 

- Tarakitos mamitos od malenih nogu šriceri, ulice, šišanja, kako je sama pričala... Pa čak i ubijeni plodovi bebe... Boži oprosti im! - napisala je Anđela Đuričić na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram

 

- Da, moji klipovi su sa jednim muškarcem sa kojim sam bila u vezi, ako znaš kako izgleda veza? Pa vidiš nisam morala da brinem da li sam zatrudnela sa slučajnim prolaznikom, da pijem antibebi pilule i ispiškim plod majko decenije. A da ne spominjemo ko te je šišao i kako te je ulica divno vaspitala. Moja greška jedna sa 25 godina je danak neiskustvu, a ti si već sa 22 previše iskusna da bi te ičega bio blam. I ne brini sa takvima ne ulazim u rat, već samo da te podsetim ko si, ako si zaboravila - napisala je Anđela Đuričić na Instagram profilu. 

Ostaje nam da vidimo da li će se ovaj rat nekadašnjih cimerki sa velelepnog imanja nastaviti ili će se Tara Simov i Anđela Đuričić naći na sudu zbog ovoga. Očigledno je da odnos ljutih rivalki nije u najboljim relacijama još odavno, a izgleda da je tek krenulo naizmenično raskrinkavanje na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: