SLOŠILO SE TEODORI DELIĆ: Bebica joj okrenuo leđa zbog Miljane, pa ubrzo zažalio!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.03.2024 | 14:15


Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica su imali su žestoku svađu zbog Miljane Kulić, njoj se slošilo.

Foto: printscreen/RTVPink
SLOŠILO SE TEODORI DELIĆ: Bebica joj okrenuo leđa zbog Miljane, pa ubrzo zažalio!

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić su se sve vreme raspravljali u krevetu. Naime, Teodora je konstatntno napadala Bebicu zbog Miljane Kulić, te je njemu prekipelo, pa je napustio njihov krevet.

Otišao je u dnevnu sobu, gde je prilegao, a za njim je pošla Teodora i krenula da ga moli da se vrati u krevet, jer joj nije dobro i želi da on bude pored nje:

- Vrati se u krevet - govorila je Teodora.

- Neću da se vratim, ne spava mi se - rekao joj je Bebica.

- Dobro, ne moraš da spavaš, vrati se samo da legneš pored, nije mi dobro, želim da ti legneš pored, ne inati se, kažem ti da mi nije dobro - ubeđivala ga je Teodora.

- Ne inatim se, ti meni tu praviš dramu, posle ovog haosa... - bio je uporan Bebica. POGLEDAJ GALERIJU

 

Inače, Nenad Macanović Bebica doživeo je nervni slom juče, posle gledanja snimaka! Naime, nakon što je Teodora Delić počela da priča da bi je proganjao u slučaju da raskinu, njemu se sve skupilo nakon peckanja bivše devojke Miljane Kulić, pa je napravio haos.

- Ne mogu da verujem da me dve žene ovako leraju i nerviraju! Otići ću odavde! Treba mi mir! Ostaviću vas ovde sve i ima da odem preko ograde! Grebaću noktima na vrata dok me ne diskvalifikuju! Pustite me na miru i Miljana i ti Teodora. Miljana me pecka i kad je diram i kad je ne diram - urlao je Bebica, a Teodora se odmah opravdala.

- Jao, hajde ne preteruj! Nema potrebe da dramiš! Period ti je takav da si nervozan. Kad ustanem da komentarišem i pričam o tebi to je zato što me je voditelj pitao, a ne zato što sam nešto htela da provociram.

BONUS VIDEO: