ZADRUGAR KOJI JE PRETIO ANELI MLATARA PIŠTOLJEM: Osvanuo skandalozni snimak, odmah pokušao da se OPRAVDA! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 18.02.2024 | 19:15


Brajlović zaprepastio fanove na društvenoj mreži Instagram!

Foto: Shutterstock
ZADRUGAR KOJI JE PRETIO ANELI MLATARA PIŠTOLJEM: Osvanuo skandalozni snimak, odmah pokušao da se OPRAVDA! (FOTO)

Bivši zadrugar i nekadašnji voditelj Bilal Brajlović šokirao je svoje fanove poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, on se usnimio kako mlatara pištoljem u jednoj šumi, a preko objave dopisao sledeće reči:

- Reći ćemo Instagramu da je igračka, korišćena za snimanje filma - napisao je Brajlović.

Foto: Instagram.com

Bilal šokirao pratioce na Instagramu

Uz snimak, Brajlović je podelio i pesmu "Puklo nebo" i to sledeće stihove:

- Puklo nebo iznad grada, oko mene samo banda - glase stihovi koje je podelio Bilal Brajlović.

Foto: Instagram.com

Objava Bilala Brajlovića

Inače, Bilal je nedavno javno zapretio porodici Ahmić i uputio poslednju opomenu da će izneti kompletnu istinu o Aneli, ukoliko Sita još jednom bude jasno napisala da Brajlović laže u svojim javnim nastupanjima.

Bilal ističe da ima pravo da ne gotivi Aneli, ali da ono što sve poseduje o njoj, će izneti ukoliko Sita bude nastavila da iznosi, kako on tvrdi, laži o njemu, te da se nakon toga neće zaustavljali sa objavljivanjem istine o takmičarki aktuelne sezone "Elite". 

- Ja kao sad ne smem ništa reći, samo neka kaže za ovaj klip, onda ću ja zvati i bivšu ženu, pa će videti ko kako priča i ko šta radi, ne gotivim Aneli, šta treba da joj ljubim stopala, a nemam lepo mišljenje o njoj? - poručio je Bilal, pa dodao:

- Kao ona mi je uterala strah u kosti, ne... Sad vam kažem, ako ja kažem, nek još jednom objavi stori da ja lažem, pa će biti sve pošteno, odgovaram njenim baba ludama, babetine od Aneli.

BONUS VIDEO: