TI NE BIRAŠ S KOJIM MUŠKARCEM ĆEŠ DA LEGNEŠ! Ša brutalan prema Jovani Cvijanović! Ovo niko nije očekivao!


IZVOR: Republika/ D. L. - 18.02.2024 | 12:30


Zamalo da poleti perje!

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika.rs
TI NE BIRAŠ S KOJIM MUŠKARCEM ĆEŠ DA LEGNEŠ! Ša brutalan prema Jovani Cvijanović! Ovo niko nije očekivao!

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša brutalno je odbrusio cimerki Jovani Cvijanović, koja je komentarisala njegov odnos sa Mionom Jovanović. Jovana se našalila da Ša u naletima ljubomore drami poput žene, što je on odmah shvatio kao uvredu, pa nije štedeo na rečima da je što bolje ponizi. 

- Nenade, ja nikad ne bih mogla da budem s muškarcem kao što si ti! Uvek dramiš, nekad čak mnogo više od Mione - počela je kroz smeh Jovana, ali se ovo reperu nije svidelo:

Foto: TikTok printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

- Jovana, ti ne treba da se javljaš i da ovde komentarišeš bilo čiji odnos! Ti si pokazala pred milionima gledalaca da si devojka koja može da legne u krevet sa bilo kojim muškarcem. To dovoljno govori o tebi i ne bih ništa dalje pričao na tu temu.

Posle ovih reči, Cvijanovićka više nije ulazila u raspravu sa Nenadom, jer je shvatila da udara nisko i da je proziva. 

Podsećamo, razlog što je Ša ovo rekao Jovani jeste taj što je nedavno sa Urošem Rajačićem ugovarala da imaju intimni odnos, iako nisu previše bliski. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić

 

 - Ajde da ispeglamo ovu izolaciju u ovih sedam dana. Nemoj da bude da sam te iskoristio posle, ajde da se is*aramo lepo i da bude to to. Nemoj posle da mi pumpaš priču kako sam se ostavio i sve ostalo. Pusti me da idem, ajde. Ako smo već vedeli da među nama postoji neka privlačnost, onda ne vidim problem da iskoristimo ovaj lep prostor - rekao je Uroš, a Jovana se nadovezala:

Ma neću meni se ovako sviđa, ajde kad me već teraš idi napolje, bolje da uživam ovde sama, Ovo je moja izolacija. Postala sam mršava! Možemo da napravimo bebu, možemo i pred svima što se mene tiče! Ja sam žena od trenutka i baš me briga šta će ko da misli! Pričali su o meni i gore stvari, ali me to nije doticalo! 

BONUS VIDEO: