MAJI MARINKOVIĆ SAOPŠTENE LOŠE VESTI UŽIVO U PROGRAMU: Ova informacija joj je slomila srce, a njena reakcija će vas zaprepastiti!


IZVOR: Republika/M. I. - 15.02.2024 | 09:45


Maja Marinković je doživela novu, brutalnu izdaju, za koju je saznala tek juče, tokom emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink/printscreen
MAJI MARINKOVIĆ SAOPŠTENE LOŠE VESTI UŽIVO U PROGRAMU: Ova informacija joj je slomila srce, a njena reakcija će vas zaprepastiti!

Aktuelni učesnici Elite, Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić, su izabrani za ovonedeljne potrčke i oni vreme provode u izolaciji, a nakon žurke u Eliti, totalno su se opustili, spojili krevete i započeli akciju pod pokrivačem.

Najpre su se poljubili, a potom i poigrali ispod jorgana, a mnogi su se pitali kako će ovo protumačiti Maja Marinković, koja je Jovanina drugarica, a prethodno je boravila u izolaciji sa Urošem.

Sinoć su, tokom emisije "Pitanja gledalaca", Jovana i Uroš imali priliku da objasne i prokomentarišu svoj odnos, a Jovana je otkrila da mu zamera nabacivanje Maji: POGLEDAJ GALERIJU

 

- Tebe ona zove sis**ka, kakav si drugar onda. Ne zanima me to, ne zanima me odnos gde se pravi cirkus. Rekao sam joj da se menja zbog sebe - rekao je Uroš.

- Posvetio sam joj tri sata da se upoznam sa njom i rekao joj da mi se ne dopada - dodaje on.

- Prebacivala sam mu za Maju, što se tiče Milene rekao mi je da me ne voli, ali ja sam mu rekla da me voli - govori Jovana.

- Ja sam rekao da nikog ne voli - kaže Uroš.

Podsećamo, tokom prošle nedelje, Mensur Ajdarpašić je u izolaciju poslao Maju Marinković sa Urošem Rajačićem, jer je verovao da se među njima može roditi ljubav, s obzirom da simpatije već postoje, tako da su mnogi zaključili da je ovo Maji novi udarac, jer joj je Jovana bliska prijateljica, a javno se izjasnila i priznala da joj se Uroš dopada, ne mareći za to da je i Maja povezivana sa njim. 

Marinkovićeva ovu temu nije komentarisala, a da li će u budućnosti to zameriti Jovani, ostaje nam da ispratimo u rijalitiju.

BONUS VIDEO: