ANELI, ŠTA JE SLEDEĆE?! Ahmićeva pokazivala izvađene silikone, pa pozivala ljude da učestvuju u njenoj "igrici!"


IZVOR: Republika/M. I. - 14.02.2024 | 13:45


Aneli Ahmić se "poigrala" sa korisnicima društvenih mreža, pa im postavila nagradno pitanje.

Foto: instagram.com/printscreen
ANELI, ŠTA JE SLEDEĆE?! Ahmićeva pokazivala izvađene silikone, pa pozivala ljude da učestvuju u njenoj "igrici!"

Aktuelna učesnica Elite, Aneli Ahmić, svakodnevno privlači pažnju u rijalitiju, ali i njeni "rani radovi" se dosta provlače po društvenim mrežama, pa se tako sad pojavio video sa TikToka, u kom Aneli pokazuje silikone, koje je izvadila iz grudi.

Naime, ona je želela da se poigra sa korisnicima pomenute društvene mreže, pa im je pokazala izvađene silikone i upitala ih da pogađaju o čemu se radi i šta ona to drži u rukama.

- Hajde sad da vas vidim, pišite šta je ovo i ide drugi deo - rekla je Aneli Ahmić u svom videu.

 

 

Iako Aneli izgleda relativno prirodno, za njen izgled pretežno su zaslužne estetske operacije. Ahmićeva je,  sudeći po fotkama, uvećavala usne, jagodice, a stavila je i silikonske implante u grudi, koje je naknadno izvadila.

Aneli je bila poprilično aktivna na TikToku, gde je redovno objavljivala svoje snimke, kao i snimke sa ćerkom, a bila je verni fan rijalitija i učesnika, sa kojima sada boravi na velelepnom imanju u Šimanovcima. Trenutno je u vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem, a u rijaliti je ušla kao prevarena žena, koju je Asmin Durdžić ostavio zbog Stanije Dobrojević.

- Prevario me je suprug posle tri godine braka. Sa Stanijom Dobrojević. On je mene ostavio, ja sam otišla u Dubrovnik na odmor sa ćerkicom. Jedva pričam... - počela je ona i dodala:

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

 

- Početkom juna sam otišla na odmor, on mi je krajem juna poslao poruku da uzmem svoje i ćerkicine stvari. Do tada smo živeli u Austiji. Predstavljao se kao milioner, a nije ni m od milionera. Nema ni kuću svoju, ni auto svoj, roditelji su mu podstanari. Lažni milioner. Saznala sam nakon 10 dana to, ali sam ostala trudna. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. Ćerka ima dve i po godine - rekla je ona.

- Zaljubio se, odlazi u Ameriku, nije rekao kod koga. Stavio je priču na stori, slovo "S" i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, da su zajedno mesec dana. Trenutno su u Crnoj Gori gde je išao sa mnom i sa ćerkicom. Austrijski mediji su objavili danas da je prevarant i da je državu prevario. Zato beži za Majami - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO: