LOŠE VESTI ZA MAJU MARINKOVIĆ: Učesnica doživela šok po povratku u Elitu, obistinila se njena najgora NOĆNA MORA!


IZVOR: Republika/M. I. - 14.02.2024 | 08:52


Novi udarac za Maju Marinković, nije mogla ni da zamisli da će se ovo dogoditi.

Foto: TV Pink/printscreen
LOŠE VESTI ZA MAJU MARINKOVIĆ: Učesnica doživela šok po povratku u Elitu, obistinila se njena najgora NOĆNA MORA!

Aktuelni učesnici Elite, Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić, su izabrani za ovonedeljne potrčke i oni vreme provode u izolaciji, a nakon sinoćnje žurke u Eliti, totalno su se opustili, spojili krevete i započeli akciju pod pokrivačem.

Najpre su se poljubili, a potom i poigrali ispod jorgana, a mnogi su se pitali kako će ovo protumačiti Maja Marinković, koja je Jovanina drugarica, a prethodno je boravila u izolaciji sa Urošem. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Meni se sviđa Uroš - rekla je Jovana, nakon što je saopšteno da ona odlazi u izolaciju sa Urošem.

- Ja sam se upećinio totalno, ne prija mi izolacija, postao sam asocijalan - rekao je Uroš.

- Maja je napravila cirkus preko mojih leđa. Rekao sam joj šta ćaš dozvolila si da teraju cirkus preko mene - rekao je Uroš, kada je saznao da ponovo ide u izolaciju.

Podsećamo, tokom prošle nedelje, Mensur Ajdarpašić je u izolaciju poslao Maju Marinković sa Urošem Rajačićem, jer je verovao da se među njima može roditi ljubav, s obzirom da simpatije već postoje, tako da su mnogi zaključili da je ovo Maji novi udarac, jer joj je Jovana bliska prijateljica, a javno se izjasnila i priznala da joj se Uroš dopada, ne mareći za to da je i Maja povezivana sa njim. 

Marinkovićeva ovu temu nije komentarisala, a da li će u budućnosti to zameriti Jovani, ostaje nam da ispratimo u rijalitiju.

BONUS VIDEO: