MARIJA KULIĆ SE SVETI ĐEDOVIĆU: Pridružila se Asminu Durdžiću nakon što ga je on prijavio POLICIJI, iskopala DOKAZE PROTIV BIVŠEG DRUGA


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.02.2024 | 10:45


Nišlijka iskoristila priliku da iznese sve Markove greške iz njihove prošlosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MARIJA KULIĆ SE SVETI ĐEDOVIĆU: Pridružila se Asminu Durdžiću nakon što ga je on prijavio POLICIJI, iskopala DOKAZE PROTIV BIVŠEG DRUGA

Nakon što je Asmin Durdžić prijavio učesnika "Elite" Marka Đedovića policiji, jer je navodno tokom izlaganja u rijaltiiju pozivao na njegovo ubistvo, Marija Kulić jedva je dočekala da se i ona obračuna sa bivšim drugom. 

Foto: Instagram printscreen

Marija Kulić zamerila Đedoviću što je savetovao Miljanu protiv nje

Naime, ona je u njegovoj odbrani Aneli Ahmić prepoznala licemerje kada je pomenuo da drži stranu roditelja, jer je upravo kada je Miljana Kulić bila u pitanju odgovarao od toga da se obazire na mišljenje njenih roditelja.

- Zašto Đedović nije stao na stranu roditelja kada su bili u pitanju Miljana i Zola, nego je rekao Miljani: "Ko sluša roditelje, da sam ih slušao bio bih zdravstveni radnik!", zbog čega sam ga ja pljuvala i vređala, a sada kao on je na strani roditelja. To nije iskreno - poručila je Marija putem društvene mreže. 

Inače, Marija i Đedović ranije su bili u drugarskim odnosima, a kada su poremetili prijateljstvo, čak su i u rijalitiju imali žestoke svađe, usled kojih je znalo da raguje  obezbeđenje. Jednom prilikom, Marko je Mariju nazvao majkom monstrumom.

Ona je majka monstrum, zna šta je čeka i neke stvari krije od Miljane, a ona sve zna. To mi je gospođa u poverenju rekla - rekao je Đedović, kome su se i majka i ćerka poveravale, a Kulićka je kasnije zaključila da se samo pretvarao da im je prijatelj. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović nadrljao zbog Aneli

Nišlijka sada koristi svaku situaciju, pa i ovu, koja se dogodila tokom emisije "Pretres nedelje", kada je Aneli Ahmić komentarisala bivšeg izabranika, Asmina Durdžića, koji svakodnevno priča o njoj, a u njeno izlaganje se uključio i Marko Đedović. 

Durdžić koji je, očito, pomno pratio razvoj situacije, uhvatio se za neke Đedovićeve reči, koje je shvatio kao poziv na njegov linč, pa je momentalno reagovao i prijavio ga policiji, što je i sam priznao putem svog Instagram profila. On je, najpre, podelio snimak Đedovića iz Elite, a potom objavio mejl, koji je poslao policiji, uz sve podatke i dokaze.

BONUS VIDEO: