DA LI SE SEĆATE OVE ZADRUGARKE? Muškarci su ludeli za njom, a onda se UDALA i totalno TRANSFORMISALA! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 11.02.2024 | 23:35


Eleonora Miljković oduvek je važila za jednu od najlepših rijaliti učesnica!

Foto: instagram.com
DA LI SE SEĆATE OVE ZADRUGARKE? Muškarci su ludeli za njom, a onda se UDALA i totalno TRANSFORMISALA! (FOTO)

Eleonora Miljković, nekada prirodna lepotica, a danas neprepoznatljiva starleta, postala je poznata tokom učešća u "Zadruzi 2". Njena lepota je oduševila mnoge, ali ostala je upamćena i po tome što nije uplovila ni u jednu romansu tokom trajanja rijalitija, što je retkost među takmičarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Eleonora u "Zadruzi 2"

Mnogi su primetili da se Eleonora podvrgla brojnim estetskim korekcijama, što je dovelo do toga da je danas neprepoznatljiva u odnosu na svoj prethodni izgled. Ova transformacija je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju zašto je preterala sa plastičnim operacijama.

 

 

Prošle godine Eleonora se udala, a venčanje je bilo raskošno i puno kristala, a ona je ponosno nosila bidermajer sa belim ružama i krunu na glavi. Iako mnogi nisu imali priliku da vide njenog muža, Eleonora je kasnije objavila snimke i fotografije sa njim na svom Instagram profilu, deleći deliće svoje privatne sreće sa svojim pratiocima.

 

 

Eleonora Miljković je doživela značajnu transformaciju od prirodne lepotice do neprepoznatljive starlete, a njen put izaziva brojne komentare i pitanja o razlozima iza estetskih korekcija. Dok se neki dive njenom novom izgledu, drugi su zbunjeni i pitaju se zašto je odlučila da se promeni kada je već bila prirodno lepa. Ova transformacija pokazuje koliko se javni likovi mogu promeniti pod uticajem medijske pažnje i pritiska savršenstva.

BONUS VIDEO: