PRIZOR OPASAN PO ZDRAVLJE: Osvanule vrele slike voditeljke Elite - sevaju GRUDI, a od šlica će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 11.02.2024 | 23:55


Ana Radulović ponovo zapalila društvene mreže!

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com
PRIZOR OPASAN PO ZDRAVLJE: Osvanule vrele slike voditeljke Elite - sevaju GRUDI, a od šlica će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Voditeljka Pinka, Ana Radulović, još jednom je uspela da privuče pažnju javnosti svojim vrelim fotkama na Instagramu. Ovoga puta, crna uska haljina koju je odabrala istakla je njenu vitku figuru i bujne grudi, ali ono što je posebno privuklo pažnju jeste detalj u srebrnoj boji na njenoj butini koji je izazvao veliku zainteresovanost, budući da podseća na podvezicu.

Asimetrična haljina i srebrne salonke su se savršeno uklopile uz Aninu zanimljivu frizuru, a njen izbor odevnih komada i modnih detalja još jednom je potvrdio njen osećaj za stil i eleganciju.

 

 

Iako su neki možda očekivali reakciju supruga, pevača Miroslava Mirčeta Radulovića, na provokativne fotografije, nije bilo nikakvih naznaka da mu smetaju. Naprotiv, on je uvek bio podrška svojoj supruzi u svemu što radi, a njihov skladan brak i odnos oduvek su bili predmet divljenja javnosti.

Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno obraduje svoje pratioce novim sadržajem. Njeni postovi uvek izazivaju pažnju, a ovaj poslednji nije bio izuzetak.

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Radulović voditeljka Elite

S obzirom na reakcije pratioca na Instagramu, jasno je da se Ana Radulović i dalje nalazi u centru pažnje javnosti, te da njen osećaj za modu i stil i dalje ostavlja snažan utisak na mnoge. Uz podršku supruga i svoju profesionalnu angažovanost, Ana nastavlja da gradi svoj uticaj i status javne ličnosti.

BONUS VIDEO: