MAJA POKAZALA GOLU ZADNJICU: Sevnuli gigantski silikoni, ovo je KOŠTALO 4.000 EVRA! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 08.02.2024 | 04:15


Marinkovićeva vrelim prizorom svima pomutila um!

Foto: printscreen/RTVPink
MAJA POKAZALA GOLU ZADNJICU: Sevnuli gigantski silikoni, ovo je KOŠTALO 4.000 EVRA! (FOTO)

Maja Marinković poslednjih dana ratuje sa mnogo svojim cimera u rijalitiju "Elita", a među njima se našao i biviši dečko Marko Janjušević Janjuš, koji je ne štedi na brutalnim rečima, ali ju je ipak najviše zabolelo kad ju je ovonedeljni vođa Mensur Ajdarpašić, sa kojim je imala aferu, stavio za svog potrčka i poslao u izolaciju, nakon čega se ona i dalje ne smiruje. 

Međutim, iako svaki dan po ceo dan komentariše kako ne može da veruje da joj je Mensur zagorčao boravak u rijalitiju, ipak je pred večerašnju emisiju "Pitanja gledalaca" odlučila da se spremi i pojavi u vrelom izdanju.

Iako se većina takmičarki preslavči u garderoberu, Maja nema tu naviku, pa se pred punom spavaćom sobom svukla u donji veš i direktno u kameru pokazala svoju silikonsku zadnjicu. 

POGLEDAJ GALERIJU

Podsećamo, Maja je pre nekoliko dana upravo zbog silikona u zadnjici morala da hitno napusti "Elitu" jer je imala zakazanu kontrolu. Iako je tu informaciju prvo saopštio njen otac putem društvenim mreža i podigao veliku paniku među njenim fanovima, nakon toga je objasnio da je u pitanju samo kontrola i da nije ništa strašno. 

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković zadnjica

Marinkovićeva je godinama pričala kako želi da poveća svoju pozadini, što je tokom ovog leta i ispunila, a iako je ona jako zadovoljna rezčtatom, na društvenim mrežama se komentariše da joj to nije bilo potrebno i da je njena prirodna zadnjica bila sasvim dovoljna. 

BONUS VIDEO: