NAJNOVIJE INFORMACIJE O PORODICI JANJUŠEVIĆ SAOPŠTENE: Evo šta se dešava sa Janjuševim roditeljima, dok im POKOJNI SIN leži 300 metara od kuće!


IZVOR: Republika/O. B. - 04.02.2024 | 05:45


Oktirveno šta se dešava sa porodicom Janjuševim u Prijepolju!

Foto: TV Pink/printscreen
NAJNOVIJE INFORMACIJE O PORODICI JANJUŠEVIĆ SAOPŠTENE: Evo šta se dešava sa Janjuševim roditeljima, dok im POKOJNI SIN leži 300 metara od kuće!

Rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš obeležio je 40 dana od gubitka rođenog brata, Mihaila Janjuševića, koji je sebi oduzeo život u 27. godini.

Portal Republika ispratio je Janjuša u Prijepolje, gde je sa porodicom i prijateljima obeležio četredestodnevni pomen pokojnom Mihailu, a u emisiji ,,Magazin in" prvi put je progovorio o roditeljima, o kojima skoro nikada ne govori javno. 

Foto: RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš

 

Marko je takođe podelio svoju zabrinutost za svoje roditelje, ističući da su oni sada najveća uteha nakon gubitka Mihajla. Emotivno je opisao kako njegova majka i otac provode teške trenutke kod kuće, gledajući sliku sina koji više nije živ, a koji se nalazi na samo 300 metara udaljenosti.

- Moja majka i otac sede kod kuće, gledaju sliku sina koji je preminuo... I on se nalazi na 300 metara, ali nije živ. Ja sam sada najveća uteha mojim roditeljima nakon svega ovoga - rekao je Janjuš kroz suze.

U među vremenu, kada je gostovao u emisiji "Magazin in", Marko je otkrio da li oseća krivicu zbog tragedije koja se desila.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Krivicu za ovo što se dogodilo ne osećam. Osećam krivicu zbog toga što nisam više vremena provodio sa njim. Razgovarao... Mislim da sam možda mogao da mu pomognem - rekao je Janjuš i dodao:

- Da sada mogu da vratim vreme pitao bih ga samo ''ZAŠTO"? Eto to... To mi ne ide u glavu, zašto... Nisam dobro, iskreno! Trebaće dosta vremena da prođe da se oporavim, rekao je on, pa se osvrnuo i na svoje roditelje i porodicu.

 

BONUS VIDEO: