ANĐELO ŽESTOKO IZVAĆARIO ANITU: Ščepao je usred bela dana, cimerima priredili VRELE SCENE! (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.N. - 02.02.2024 | 03:00


Nisu mogli da se obuzdaju!

Foto: ATA Images
ANĐELO ŽESTOKO IZVAĆARIO ANITU: Ščepao je usred bela dana, cimerima priredili VRELE SCENE! (VIDEO)

 

 

Učesnica popularnog rijalitija programa "Elita", Anita Stanojlović privlači jako veliku pažnju svojim ponašanjem od samog početka sezone, a iako je ušla u braku sa Jovano Tomić Matorom, brzo se saznalo za njena neverstva, zbog čega je taj odnos pukao, a ona je ušla u novu vezu i to sa Anđelom Rankovićem, Matorinim bivšim prijateljem. 

Iako su mnogi sumnjali da će Anđelo pristati da Anitu prizna za svoju devojku i bude u vezi sa njom, on je sve iznenadio i već više od mesec dana uživaju u ljubavi. Mnogi i dalje sumnjaju u njihova osećanja i veruju da su oni spremni sve zarad izbijanja u prvi plan rijalitija, ali njih negativni komentari ne dotiču i iza dana u dan po svemu sudeći imaju sve stabilniji odnos. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Pored toga što svake noći imaju vrelu akciju u krevetu pred punom spavaćoj sobom, sad su im popustile kočnice i u dnevnom terminu, pa su usred dnevne sobe svojim cimerima priredili žestoku vatačinu, zbog koje im sigurno nije bilo prijatno da sede pored njih. 

Anita je legla preko Anđela, a on nije mogao da obuzda svoje ruke pa je iz sve snage stiskao njenu zadnjicu i poigravao se, dok je nekoliko rijaliti takmičara sedelo pored njih.  POGLEDAJ GALERIJU

Očigledno njima ne smeta da budu intimni ni kad ljudi ima u njihovoj blizinim, a ni dok su sve oči uprete u njih. 

Mnogi stanari Bele kuće, ali i publika na društvenim mrežama smatra da ova veza neće opstati posle rijalitija, ali njih dvoje su već počeli da prave planove posle rijalitija i bolje se upoznaju kako bi jedno o drugom što više saznali i sklopili dogovor o funkcinisanju nakon završetka "Elite". 

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković Elita

BONUS VIDEO: