DOVUKLA GA MRTVOG PIJANOG I DALA MU 100 EVRA: Ivan Marinković imao neobično iskustvo sa učesnicom Elite, nije želeo da za ovo sazna Jelena!


IZVOR: Republika/M. I. - 28.01.2024 | 20:00


Učesnica Elite je progovorila o neobičnom susretu sa Ivanom Marinkovićem, pre ulaska u rijaliti.

Foto: ST/Dragan Kadić
DOVUKLA GA MRTVOG PIJANOG I DALA MU 100 EVRA: Ivan Marinković imao neobično iskustvo sa učesnicom Elite, nije želeo da za ovo sazna Jelena!

Sinoć je javnost ponovo bila uznemirena novim detaljima iz života poznatih ličnosti, ovog puta fokus je bio na Mariji Malivuk i njenim navodima o susretu sa Ivanom Marinkovićem.

U svojoj izjavi, Marija Malivuk je opisala neobičan susret sa Ivanom Marinkovićem, gde ga je navodno pronašla mrtvog pijanog i odvela na večeru, nakon čega mu je dala 100 evra. Ovo neobično iskustvo izazvalo je pažnju javnosti i postalo predmet brojnih komentara.

– Ivana Marinkovića znam iz perioda kada je bio mrtav pijan i bezobrazan, kada je sedam godina nosio dve trenerke i jedne papuče. Ovaj čovek je od mene jednom davno uzeo 100 evra i vodila sam ga na večeru. Ne znam ja gde si ti sat izgubio pijan – rekla je Marija Malivuk i dodala:

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković

 

– Pokupila sam ga mrtvog pijanog kod “Konja”, dovukla ga da nešto pojede i dala sam mu 100 evra. Bilo je sve okej dok njegova žena nije izmislila neki parfem koji sam ja njoj polomila – pričala je sinoć Marija, a po Ivanovim doskočicama, moglo se zaključiti da demantuje ove navode.

Nakon Marijine izjave, javnost je burno reagovala, a komentari na društvenim mrežama nisu izostali. Mnogi su izrazili šok i nevericu, dok su se drugi pitali da li je ovo samo još jedna njena manipulacija, s obzirom da učesnici neretko jedni o drugima iznose brojne neistine, kako bi ih ocrnili u javnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk

 

BONUS VIDEO: