BEBICA LETI IZ ELITE ZA MILJANOM?! Saopštena URGENTNA ODLUKA uživo u programu! Odmah stupa na snagu (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 28.01.2024 | 08:25


Šokantno obaveštenje u rijalitiju ostavilo sve bez teksta!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
BEBICA LETI IZ ELITE ZA MILJANOM?! Saopštena URGENTNA ODLUKA uživo u programu! Odmah stupa na snagu (FOTO)

U rijaliti šou-programu "Elita", takmičari su nominovali svoje cimere za ispadanje, a među njima se našla i Žana Omina. Ona će se u nedelju veče boriti za opstanak u Beloj kući. Ova odluka izazvala je dosta uzbuđenja među učesnicima, a voditeljka Ivana Šopić je otkrila i ko će se još boriti za opstanak pored nje.

Pored Žane, još dvoje takmičara su se našli na listi nominovanih za ispadanje - Nenad Macanović Bebica i Danijel Dujković Munjez. Šopićeva je otkrila da su ova dva učesnika nominovana od strane Odabranih, što je dodatno zakomplikovalo situaciju u kući "Elite".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica i Munjez nominovan u Eliti

Dok su takmičari sa strepnjom iščekivali ko će se naći na listi ugroženih od strane glasanja gledalaca, voditeljka je objavila da su Vivien Kurtović, Pavle Milevski Pablo, Elica Erski i Tamara Tiktok bili ugroženi. Posebno iznenađenje je bila nominacija Ellice, koju je Ivana otkrila, a na to je njen dečko Aleksa odmah reagovao dolaskom da je poljubi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elica Erski nominovana za izbacivanje u Eliti

U prethodnoj nedelji, Helena Foks je napustila "Elitu" i odmah nakon toga se uputila u studio gde je komentarisala svoje učešće u rijalitiju.

Svest da me sin gleda, nisam želela da dozvolim da se dere neko na mene. Rešila sam da odem kući u miru i sačuvam živce. Ja znam ko sam i šta sam, nemam kompleks da se dokazujem. Moj moto je: "Strpljen spašen" - rekla je Helena.

BONUS VIDEO: