VRELA AKCIJA JANJUŠA I ANELI ZATRESLA ZIDOVE: Priznali da se VOLE, pa se ZAJAHALI pred kamerama (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 25.01.2024 | 08:45


Sve vrvi od strasti!

Foto: printscreen/RTV Pink
VRELA AKCIJA JANJUŠA I ANELI ZATRESLA ZIDOVE: Priznali da se VOLE, pa se ZAJAHALI pred kamerama (FOTO)

Rijaliti par Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić jutro su dočekali u zajedničkoj postelji, međutim, tokom noći častili su milionski auditorijum vrelom akcijom ispod pokrivača, gde su jedno drugom priznali šta im je na duši i otkrili svoje emocije.

Naime, kako je kamera mogla da zabeleži u prostoriji za rehabilitaciju, bivši košarkaš je dohvatio Ahmićevu, odmah nakon što su legli zajedno u krevet, te su krenuli sa razmenjivanjem intimnih dodira i igrarijama ispod "jorgan planine".

- Nemoj samo da me nerviraš. Jedina osoba koja me zanima si ti. Nemoj da praviš sra*a. Ne bi bila sad ovde sa mnom u krevetu da me ne zanimaš. Poštuj me samo, nikada te za*ebati neću, shvati to. Razumeš me? Veruj meni, nikada te neću za*ebati - kazao je Janjuš. POGLEDAJ GALERIJU

- Što mi govoriš to, neću te za*ebati - dodala je Aneli.

- U najgorem sam stanju sam izabrao tebe. Ti si jedina koju volim. Ne da te volim, nego te obožavam. Samo nemoj da mi stvaraš tenziju - kazao je Janjuš.

- Zašto mi ne veruješ da ja samo tebe volim? Volim te isto koliko i ti mene voliš, isto. Zašto mi ne veruješ? - upitala je Aneli.

Foto: printscreen/RTV Pink

Vrela akcija Janjuša i Aneli u Eliti

- Tebe samo volim. Ko nam šta može?! Volimo se - kazao je Janjuš.

Podsećanja radi, u toku emisiji "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević obratio se učesniku Marku Janjuševiću Janjušu, koji se osvrnuo na svoju novo-staru partnerku u rijalitiju "Elita", Aneli Ahmić, te pred kamerama priznao da je saznao za njenu prošlost, ali da ga to nije poremetilo da joj pruži drugu šansu po povratku na imanje u Šimanovcima.

- Video si napolju šta se piše o Aneli. Da li je i pored toga voliš i smatraš da svako ima pravo na novu šansu? - glasilo je pitanje, a bivši košarkaš je odmah prekinuo voditelja kako bi saopštio da je siguran u svoje emocije prema Ahmićevoj:

Ništa nisam video, što nisam i sam znao. Prihvatam je takvu kakva jeste. Pričao sam tokom svoj jednog razgovora da je jedan košarkaš sreo jednu striptizetu. Ona je ostala trudna, a on joj je nudio milione da abortita. Ona nije htela, a onda se desio preokret i sad imaju troje dece. Svako može da se promeni. Muškarci gledaju atraktivne devojke, jer ih gledaju kroz izgled i žele da ih iskoriste - rekao je Janjuš, vidno uzrujan.

BONUS VIDEO: