Kristijan kod Sanje u Minskom polju osuo pablju po Marinkoviću: Ivan je tabletoman njega deca ne zanimaju! (VIDEO)


IZVOR: Sanja Arsić - 24.01.2024 | 21:00


Nova epizoda nove sezone emisije "Minsko polje sa Sanjom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Foto: Milan Kostić/Republika.rs
Kristijan kod Sanje u Minskom polju osuo pablju po Marinkoviću: Ivan je tabletoman njega deca ne zanimaju! (VIDEO)

Od večeras svake srede u 21 čas gledate vašu omiljenu emisiju "Minsko polje sa Sanjom" na portalu i Jutjub kanalu Republika TV

 

Nova voditeljka je emisije je Sanja Arsić a njen prvi gost koji je seo u vruću stolicu je rijaliti učesnik Kristijan Golubović. 

Golubović ne krije da prati dešavanja u "Eliti", pa se okomio na Marka Janjuševića Janjuša. I bez ustezanja otkrio svoje mišljenje vezano za bivšeg cimera. 

Foto: Milan Kostić/Republika.rs

Minsko polje sa Sanjom, gost Kristijan Golubović

 

- Janjuš je namazan i pokvaren, naučio je da koristi rijaliti, pa radi sve zbog honorara i novca. Janjuša interesuje samo kićanović, biće dobar ili loš po potrebi, samo dok su šuške tu. Ja nisam cvećka, takođe sam se vodio politikom "Oženjen sam, a ko momak živim", međutim ja sam shvatio šta sam radio i sramim se zbog toga. Bog će mi suditi zbog svega što sam radio - zaključio je Kristijan. 

 

Osim, Janjuša Kristijan se okomio i na Lepog Miću kao i na Ivana Marinkovića, kojima je dodelio i titlulu. 

 

- Ako bismo rekli da je metuzalem rijalitija Lepi Mića, odmah posle njega bih stavio Ivana Marinkovića. Ivan je dekan rijaliti nauka. Njega ne zanima ni dete, niti ova što je s njim, nit Miljana. Njega dete definitivno ne zanima, napravio ga je u toaletu sa Miljanom Kulić koja je bila pijana i  na tabletama, dok je on uvek na nekim sedativima   - osuo je Kristijan kod Sanje u emisiji. 

 

Novu epizodu emisije "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta! 
 

 

Bonus video: