NOVI UDARAC ZA ANU ĆURČIĆ: Zvezdan Slavnić se ne zaustavlja - objavio snimak sa Pinka, pa otkrio ISTINU!


IZVOR: Republika/O. B. - 22.01.2024 | 15:15


Zvezdan Slavnić nastavio sa napadima na Anu Ćurčić!

Foto: ATA Images
NOVI UDARAC ZA ANU ĆURČIĆ: Zvezdan Slavnić se ne zaustavlja - objavio snimak sa Pinka, pa otkrio ISTINU!

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić odlučio je da se potpuno angažuje da napravi pravi haos njegovoj bivšoj nevečanoj supruzi Ani Ćurčić, te je ponovo objavio status i uputio joj direktnu poruku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

Nakon što je najavio da će angažovati advokatski tim da uništi Anu zbog navodno laži koje je izgovorila o njemu, Zvezdan je objavio snimak Ćurčićeve iz emisije ,,Magazin in" u kojoj je gostovala samo nešto ranije, pre ulaska na imanje u Šimanovcima. 

Kaže Anči ulazim da ga uništim, a onda par meseci kasnije kada su je zadrugari svi provalili ljuti se i svađa sa svima... Kune se da mu ne želi loše... Brate, Anči vrlo spremna si ušla, al zaboravljaš da neko gore vidi sve! - napisao je Zvezdan na Instagram profilu. 

 

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić Instagram

- Nakon izlaska iz rijaliti programa, posvetio sam se isključivo svom životu. Nisam se oglašavao do danas, ali je došlo vreme da i ja progovorim. Dakle, sve priče i insinuacije dotične gospođe, a tiču se teme nasilja i još mnogo toga, koje je iznosila od 27.01.2023, pa sve do danas su jedna velika i notorna laž. Iskreno sam se nadao da će se i ona usmeriti ka sebi i svom životu, ali izgleda da ipak ne može bez mene. Ovim putem želim da kažem jasno i glasno DOSTA JE BILO. Moji advokati će se pozabaviti time. Stop lažnim žrtvama nasilja - napisao je Zvezdan putem svog Instagram profila.

BONUS VIDEO: