PIJANA SAM SE KOCKALA, DETE ME NIJE ZANIMALO! Miljana Kulić nikad iskrenije o poroku, evo šta je rekla o majci Mariji!


IZVOR: Republika/ D. L. - 20.01.2024 | 19:45


Moja majka nikad nije volela Zolu. Ona zna da mi on muze pare, ali znate kako je kad se pusto žensko zaljubi.

Foto: youtube.com/pink.rs
PIJANA SAM SE KOCKALA, DETE ME NIJE ZANIMALO! Miljana Kulić nikad iskrenije o poroku, evo šta je rekla o majci Mariji!

Učesnica Elite Miljana Kulić kaže da se pijana kockala u vreme kada je bila u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, te je tada živela tako što je svakodnevno trošila novac na gluposti, umesto na rođeno dete. Ona se prisetila svoje buntovne faze, pa je spomenula i majku Mariju Kulić, koja ne odobrava vezu sa Zolom.

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Miljana i Marija Kulić

 

- Kockala sam se pijana i tako sam najviše novca umela da gubim. Dođem sa topkom para u kockarnicu, Zola tako u istom stanju kao i ja, pa nije bio u stanju da me spreči. On još više ne zna s novcem, ja sam luda, ali on je još luđi. Najgore je što je istina da u to vreme nisam vodila računa o sopstvenom detetu. Moj Željko je trpeo, ali je srećom imao i sada ima moju majku - rekla je Nišlijka, pa je dodala:

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola

 

- Moja majka nikad nije volela Lazara. Ona zna da mi on muze pare, ali znate kako je kad se pusto žensko zaljubi. Volela sam ga mnogo šta da radim, pa i danas imam ponešana osećanja. Majka me je jednom zakkela rečima: "Ako ponovo uđeš u vezu s njim, ja ću lično da se postaram da dete ne viđaš". Znam da bi me pustila da vidim dete, ali te pretnje su zbog njenog straha. Zola moju majku nikad nije cenio i logično je ga ne podnosi. Vređao je najgore moguće, a ja sam ćutala jer sam bila zaljubljena. Nikad nije delovao dobro po mene, ali je trebalo da uradim glavom o zid da to shvatim!

 

BONUS VIDEO: